Geri Dön
Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı gecekondular yıkıldı

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı gecekondular yıkıldı

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı gecekondular yıkıldı

Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı gecekondular yıkıldı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediyesinin Argıncık Mahallesi’nde de başlattığı ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında düzenlenen törenle gecekonduların yıkım işlemleri gerçekleştirildi.
Gecekonduların yıkım işlemlerini takip eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık bölgesinde yapılacak olan kentsel dönüşümle ilgili bilgiler verdi. Yapılan çalışmalara değinen Başkan Çolakbayrakdar, “Argıncık Mahallesi’nde başlatılan yıkım çalışmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde inşaat çalışmaları başlatılacak. Uzun süredir bu bölgemizde çalışmalar yapılıyordu. Nihayetinde yıkım işlemleri başladı ve ilk etapta ilk blok çalışmaları olacak. Bu bölgede toplam 6 blokluk çalışma başlamış olacak. Yapılan çalışmalarımız, şehrimize, Kocasinan’ımıza ve Argıncık’a hayırlı olsun. Kocasinan Belediyesi olarak Kocasinan’da yoğun bir şekilde kentsel dönüşüm çalışmalarını devam ettiriyoruz. Vatandaşın en çok ilçemizde ihtiyaç duyduğu ve yoğun talepte bulunduğu kentsel dönüşüm çalışmalarını, 8 yıldır sürdürüyoruz. Şükür Allah’a her bir bölgemizde başlattığımız dönüşüm çalışmalarından devam ettirdiğimiz ve sonuç aldığımız çalışmalarımız var" diye konuştu.
Kentsel dönüşüm sürecinin uzun soluklu zor bir süreç olduğuna dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı kararlıkla ve ısrarla sürdürüyoruz. Allah nasip ederse ciddi manada koyduğumuz iradeyi, sonuna kadar sürdüreceğiz. İnşallah Yunusemre, Yenidoğan, Ziyagökalp, Seyrani, Ahievran ve Uğurevler ’de sonuç aldığımız gibi Argıncık bölgesinde de sonuç alana kadar, bu işin peşindeyiz. İmar süreçleri, vatandaş anlaşmaları gibi uzun soluklu olan kentsel dönüşüm, zor bir iş ama bizde zora talibiz. Bizde bu zorluğun neticesinde ortaya güzellikler çıkarmak üzere hareket ediyoruz." (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber