Geri Dön
Kırıkkale Kırıkkale'de tarım, hayvancılık ve endüstri fuarı

Kırıkkale'de tarım, hayvancılık ve endüstri fuarı

Kırıkkale'de tarım, hayvancılık ve endüstri fuarı

Kırıkkale'de tarım, hayvancılık ve endüstri fuarı

Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de, açılışı gerçekleştirilen 4'üncü Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı ile Sanayi ve Endüstri Fuarı'nda, tarım makineleri, yöresel ürünler, yem çeşitleri gibi ürünler sergilenmeye başlandı.
Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi ile Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle düzenlenen fuarın açılışı Cumartesi Pazarı alanında gerçekleştirildi. Açılışa Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Kırıkkale Valisi Bülent Vali Tekbıyıkoğlu, teknolojiyle tarım alanının birlikte götürülmesi gerektiğine işaret ederek, "Türkiye bu konuda önemli yollar kat etti. Türkiye, dünya sıralamasında yüzde 1,4 payı olmakla beraber 10'uncu ülke kategorisinde. Fuarlar, üreticilerle tedarikçileri veya son alıcıları bir araya getiren teknolojiden ve son gelişmelerden haberdar eden bir pazar ile teknolojik kıymetinde olan faaliyetler. Kırıkkale'deki sulanabilir arazilerin modern tarım tesislerinin miktarını daha fazla arttıracağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber