Geri Dön
Kırıkkale Şampiyon halterciden Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'na ziyaret

Şampiyon halterciden Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'na ziyaret

Şampiyon halterciden Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'na ziyaret

Şampiyon halterciden Kırıkkale Valisi Tekbıyıkoğlu'na ziyaret

Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)- DÜNYA Gençler Halter Şampiyonasında erkeklerde 81 kiloda 2 altın madalya kazanan milli sporcu Hakan Şükrü Kurnaz, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti.
Geçen hafta Yunanistan'ın Girit adasında düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden, koparmada 150 kilogram ve toplamda 324 kilogramağırlığı kaldırarak 2 altın madalya kazanan milli sporcu Hakan Şükrü Kurnaz, antrenörlüğünü üstlenen babası Hayrettin Kurnaz ile birlikte Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Tekbıyıkoğlu, Kurnaz'a çeyrek altın takarken, Kurnaz da Vali Tekbıyıkoğlu'na milli takım forması hediye etti.
Ziyarette konuşan Vali Tekbıyıkoğlu, "Hakan bizim sık ziyaretçimiz. Her şampiyonadan sonra Hakan'ı kabul ediyoruz. Kırıkkale'mizin yetiştirdiği en büyük genç sporculardan birisi ve kendisi gelecek vadeden bir sporcumuz. Bundan sonraki şampiyonalarda da aynı başarıyı kendisinden bekliyoruz. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.
10 yıldır halterle ilgilendiğin belirten Kurnaz ise, "Bu yılki gençler dünya şampiyonasında şampiyon olup, İstiklal Marşı'mızı okuttum. Sayın valimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefim büyüklerde dünya şampiyonu olmak" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber