Geri Dön
Kırklareli Kırklareli jandarması 4 ayda 73 hırsızlık olayını aydınlattı

Kırklareli jandarması 4 ayda 73 hırsızlık olayını aydınlattı

Kırklareli jandarması 4 ayda 73 hırsızlık olayını aydınlattı

Kırklareli jandarması 4 ayda 73 hırsızlık olayını aydınlattı

 

Uğur AKAGÜNDÜZ/KIRKLARELİ, (DHA)- KIRKLARELİ İl Jandarma Komutanlığı bu yılın ilk 4 ayında meydana gelen 73 hırsızlık olayını aydınlattı. Alınan tedbirler ve çalışmalarla birlikte hırsızlık olaylarında yüzde 32 azalma sağlandı. 

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, geçen yıl il genelinde meydana gelen 170 hırsızlık olayını aydınlatmasının ardından çalışmalarını aralıksız  sürdürdü. Bu yılın ilk 4 aylık döneminde 73 hırsızlık olayı meydana geldi. Jandarma ekipleri yapay zeka yeteneklerini aktif olarak kullanarak, 73 hırsızlık olayının tamamını aydınlatarak, yüzde 100'lük başarı sağladı. 

Alınan tedbirlerle evden, kamu kurum ve kuruluşları, inşaat, oto, büyük ve küçükbaş hayvan hırsızlığı olaylarında yüzde 32 azalma sağlandı.

Suçların aydınlatılması ve suçluların yakalanması için sürdürülen titiz çalışmalar sonucunda, 2022'nin 4 aylık döneminde, kişilere karşı suçlarda 528, mal varlığına karşı suçlarda ise çoğu hırsızlık suçu olmak üzere toplam 577 şüpheli yakalandı. Jandarma sorumluluk bölgesinde yılın ilk 4 aylık döneminde toplam 1105 şüpheli yakalanırken, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 105 oranında aranan şahısların yakalanmasında artış sağlandı.(DHA)


 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber