Geri Dön
Kırklareli Kırklareli'de çiftlik evinden hırsızlığa 3 tutuklama

Kırklareli'de çiftlik evinden hırsızlığa 3 tutuklama

Kırklareli'de çiftlik evinden hırsızlığa 3 tutuklama

Kırklareli'de çiftlik evinden hırsızlığa 3 tutuklama

Uğur AKAGÜNDÜZ/KIRKLARELİ, (DHA)- KIRKLARELİ'de çiftlik evinden hırsızlık şüphelisi 5 kişi jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı. Çaldıkları ve başkalarından satın aldıkları çalıntı eşyaları spotçu dükkanı açarak piyasaya sürdükleri belirlenen şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

Kırklareli'nin Armağan köyünde bir çiftlik evine giren hırsızlar, evdeki eşyaları çalarak kaçtı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı çalışmada hırsızlık olayı daha önceden hırsızlık, dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma, uyuşturucu, tehdit, adam öldürme ve yaralama gibi suçlara da karıştıkları belirlenen 5 kişinin yaptığını belirledi. 
Şüphelilerinin hırsızlık yaptıkları bölgede olaydan önce de birkaç gün keşif ve hazırlık yapıldıklarını belirleyen jandarma şüphelileri takibe aldı. Takip sırasında 5 şüpheli girdikleri bir başka çiftlik evinden hırsızlık yapmak isterlerken jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. 

Gözaltına alınan şüpheliler A.Y.'nin 17 suç kaydı, B.K.'nin 3 suç kaydı, B.C.'nin 12  suç kaydı, E.K.'nin 15 suç kaydı ve A.G.'nin 2 suç kaydı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin ev, işyeri ve eklentilerinde yapılan
aramalarda çiftlikten çalınan malzemeler bulunarak sahibine teslim edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelinden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.(DHA)

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber