Geri Dön
Manisa Kanser hastası sokak köpeğini 10 bin liraya tedavi ettirdi, yuva arıyor

Kanser hastası sokak köpeğini 10 bin liraya tedavi ettirdi, yuva arıyor

Kanser hastası sokak köpeğini 10 bin liraya tedavi ettirdi, yuva arıyor

Kanser hastası sokak köpeğini 10 bin liraya tedavi ettirdi, yuva arıyor

MANİSA, (DHA)-MANİSA'da, hayvansever Yonca Gezgin (34), sokakta yaralı bir şekilde bulduğu kanser hastası köpeği hayvanseverlerin yardımıyla 10 bin TL'ye tedavi ettirdi. Gezgin, İzmir'deki özel bir veteriner kliniğinde kemoterapi tedavisi görerek sağlığına kavuşan sokak köpeğine sıcak yuva arıyor.

Manisa'nın Yunusemre ilçe belediyesi kent tiyatrosunda genel sanat yönetmenliği yapan hayvansever Yonca Gezgin, bundan 40 gün önce Akgedik Mahallesi'nde yaralı bir köpek buldu. 3 yaşındaki köpeği sahiplenerek, bakımını üstlenen Gezgin, tedavisi için veterinere götürdüğü köpeğin göğüs ve kafasında kötü huylu tümör olduğunu öğrendi. Sosyal medya hesabı üzerinden hayvanseverlere seslenen Gezgin, hayvanseverlerin desteğiyle 'Bozo' ismini verdiği köpeği 10 bin TL vererek tedavi ettirdi. Gezgin, İzmir'deki özel bir veteriner kliniğinde kemoterapi tedavisi görerek sağlığına kavuşan sokak köpeğine yuva arıyor.  
Hayvanseverlere Bozo için yuva çağrısında bulunan Gezgin, "Bozo tedavisinin ardından eğer sokakta kalırsa, hastalığı yeniden nüksedebilir. O nedenle ona güvenli bir ev arıyoruz. Bahçesi olan ya da onu evinde ağırlayabilecek, ona evladı gibi bakabilecek bir aile arıyoruz. Klinik masrafları da gönüllü hayvanseverlerimiz telafi edildi. Klinik masraflarına ilişkin olan açığımızı da gidermek için bağış yapacak hayvanseverlerimiz olursa seve seve de kabul edebiliriz. Bozo'nun hayata tutunması sizin elinizde olabilir. Lütfen ona güzel bir yuva bulalım" diye konuştu.
(DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber