Geri Dön
Manisa Şehzadeler Belediyesi'ndeki 'Boncuk' yeni yuvasını buldu

Şehzadeler Belediyesi'ndeki 'Boncuk' yeni yuvasını buldu

Şehzadeler Belediyesi'ndeki 'Boncuk' yeni yuvasını buldu

Şehzadeler Belediyesi'ndeki 'Boncuk' yeni yuvasını buldu

MANİSA, (DHA)-MANİSA'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, birkaç aydır Şehzadeler Belediyesi'nde bakımını yaptığı 'Boncuk' isimli yavru kediyi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e hediye etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, birkaç aydır belediye başkanlık katında bakımını yaptığı Boncuk isimli yavru kediyi, sahiplendirdi. Çelik, Boncuk'u Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e hediye etti. Çelik, "Boncuk adını verdiğimiz bu kediyi başkanlık katında birkaç aydır besliyoruz. Şimdi de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk müdürümüze hediye ediyoruz. Bundan sonra İl Müdürümüz, bu güzel kediyi makamında bakacak. Boncuk çok oyuncu bir kedi ve çok sevimli. Zaman zaman da gidip kendisini ziyaret edeceğiz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ise "Biz önce Rabbimin daha sonra da sizin emanetiniz olarak ona bakacağız. Çok teşekkür ediyorum. Sizin hayvanseverliğinizi, onlara ne kadar değer verdiğinizi  zaten biliyoruz. İnşallah biz de Boncuk'un bundan sonraki yeni hamisi olacağız" ifadelerini kullandı.(DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber