Geri Dön
Bodrum Bodrum'a çifte kruvaziyerle toplam 1841 turist geldi

Bodrum'a çifte kruvaziyerle toplam 1841 turist geldi

Bodrum'a çifte kruvaziyerle toplam 1841 turist geldi

Bodrum'a çifte kruvaziyerle toplam 1841 turist geldi

Fırat AKAY / BODRUM(Muğla),(DHA) - MUĞLA'nın Bodrum ilçesine bu sabah demirleyen kruvaziyer gemileri 'Costa Venezia' ve 'Seven Seas Explorer' toplam 1841 turist getidi. Gemiden inen turistlerin bir bölümü tarihi ve turistik noktaları gezerken bir bölümü de çarşıda alışveriş yaptı.

Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum'da yolcu gemis hareketliliği devam ediyor. Bu kapsamda, İtalya bayraklı 324 metre uzunluğundaki kruvaziyer gemisi 'Costa Venezia' bugün saat 09.00'da İzmir'den Bodrum'a geldi. Büyük bölümü İspanyol, İtalyan ve Alman toplam 1446 yolcu ve 1035 personeliyle ilçeye gelen Costa Venezia Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'ne demirledi.
Bir diğer yolcu gemisi ise Marshall Adaları bayraklı 224 metre uzunluğundaki 'Seven Seas Explorer' de çoğunluğu ABD İngiliz 395 turist ve 523 personeliyle Gemi Yanaşma İskelesi'ne demirledi.
Her iki kruvaziyer gemisiyle kente gelen turistler çarşıda bol bol alışveriş yaparken, bazıları ise turistik noktaları tercih etti. Turistlerin bir diğer kısmı ise Bodrum'un eşsiz koylarında ve plajlarında denize girmenin keyfini yaşadı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber