Geri Dön
Merkez Aşık Halil Karabulut Anısına Satranç Turnuvası

Aşık Halil Karabulut Anısına Satranç Turnuvası

Aşık Halil Karabulut Anısına Satranç Turnuvası

Aşık Halil Karabulut Anısına Satranç Turnuvası

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Osmaniye İl Temsilciliği tarafından, Mehmetli Belediyesi'nin katkılarıyla Aşık Halil Karabulut’u Anma ve Kültür Şenliği etkinlikleri kapsamında, 15’+5’’ Tempo ile Hızlı Satranç Turnuvası düzenlendi. 7 tur üzerinden oynanan turnuvaya Türkiye’nin çeşitli illerinden ve Mehmetli Beldesinden 69 sporcu katıldı.
Turnuva sonunda Zimir’den katılan Hüseyin Said Deveci birinci, Burdur’dan katılan Nelli Alksenyan Çadır ikinci ve Hatay’dan katılan Sertan Çelikbaş 3’üncülük derecesi elde etti.
En İyi Bayan Sporcular Kategorisinde ise sıralama şu şekilde oluştu:
Birinci, Burdur’dan katılan Nelli Aleksenyan, Osmaniye’den katılan Süreyya Ceylan ikinci ve Hilal Ceren Avcı üçüncü oldu.
İlk 10 dereceye girenlere de para ödüllerinin verildiği turnuvada sporcular ödüllerini Aşık Halil Karabulut’un gelini Emine Karabulut,  Mehmetli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Seyitoğlu, Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demir, Sumbas Jandarma İlçe Komutanı Engin Akçan, Korkut Ata Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cengiz Gökşen ve OFAD Başkanı Abdullah Gizlice'den aldılar.
Turnuva katılan tüm sporculara Mehmetli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Seyitoğlu tarafından satranç takımı hediye edilirken, Balkan Seyitoğlu Mehmetlili en iyi bayan ve erkek sporcular Betül Karaçalıoğlu ve Atakan Akkoca'yı para ve madalya ile ödüllendirdi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber