Geri Dön
Merkez Köye sentetik zeminli futbol sahaları yapılacak

Köye sentetik zeminli futbol sahaları yapılacak

Köye sentetik zeminli futbol sahaları yapılacak

Köye sentetik zeminli futbol sahaları yapılacak

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE'nin Cevdetiye Beldesi ve Çardak Köyü'ne, Korunmasız Gençleri Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ve Aktiviteleriyle Güçlendirme Projesi kapsamında sentetik zeminli futbol sahaları yapılacak.
Avrupa Birliği Mali Yardım Aracı FRIT II kapsamında Alman Kalkınma Bankası KfW aracılığıyla finanse edilen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen proje çerçevesinde yapılacak olan sahalar için, AB Delegasyonu tarafından görevlendirilen SUMAF Proje İzleme Heyeti, Osmaniye’yi ziyaret edip, futbol sahalarının arazilerini yerinde görerek bilgi alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanı Kadir Kara'yı da makamında ziyaret eden heyet, sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar'dan sahada bilgi aldı. İl Müdürlüğünde heyetler arası görüşmede Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Hanifi Kaplan konu ile ilgili sunum yaptı. Yaklaşık 950 bin Euro'ya mal olacak sentetik zeminli futbol sahaları, uygun değerlendirme sonrasında kısa süre içerisinde yapımına başlanacak. (DHA)


FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber