Geri Dön
Merkez Zorkun yayla yolu, sıcak asfalt çalışmasıyla yenileniyor.

Zorkun yayla yolu, sıcak asfalt çalışmasıyla yenileniyor.

Zorkun yayla yolu, sıcak asfalt çalışmasıyla yenileniyor.

Zorkun yayla yolu, sıcak asfalt çalışmasıyla yenileniyor.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE merkeze bağlı Zorkun yaylası yolu, başlatılan sıcak asfalt kaplama çalışmalarıyla yenileniyor.
İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Ali Gizlice, 2022 yatırım programına aldıkları Zorkun yolu sıcak asfalt çalışmalarının olumsuz hava koşulları nedeniyle gecikmeli olarak başladığını söyledi. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için İl Genel Meclisi olarak gereken her şeyi yapacakları kaydeden Gizlice, projeye destek verenlere teşekkür etti. Gizlice, “Seçildiğimiz günden bu yana çalışmalarını yaptığımız ve İl genel meclisinde aldığımız kararla, 2022 yatırım programına aldığımız güzide yaylamız Zorkun yolunun sıcak asfalt kaplama yapılması işine, olumsuz hava şartları ve hava sıcaklığının gerekli dereceye henüz ulaşmaması nedeni ile bugün başladık. Mümkün olan en kısa sürede yolumuzun sıcak asfalt yapımını tamamlayacağız. Zorkun yolu projemize destek veren AK Parti milletvekillerimize, projemize destek verip oybirliği ile karar alan Osmaniye İl Genel meclisimizin çok değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Osmaniye’mize ve tüm hemşerilerime hayırlı olsun” dedi.
VALİ YILMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Zorkun Yolu'nda Osmaniye İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yılmaz, çalışmaların tamamlanması ile yolun kalitesinin artacağını ve dolayısıyla vatandaşların daha rahat seyahat edebileceklerini söyledi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber