Geri Dön
Sivas Sivas'ta 19 Mayıs yürüyüşle kutlandı

Sivas'ta 19 Mayıs yürüyüşle kutlandı

Sivas'ta 19 Mayıs yürüyüşle kutlandı

Sivas'ta 19 Mayıs yürüyüşle kutlandı

Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe il protokolü, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
Kentte Tren Garı önünden başlayan yürüyüşe Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkan Vekili Turan Topgül, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erdoğan Tunç, okul müdürleri, öğretmenler, antrenörler, sporcular ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yürüyüş İnönü Bulvarı üzerinde devam ederek kutlama etkinliklerinin yapılacağı Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde sona erdi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan Vali Şimşek, "19 Mayıs'ı hep birlikte coşkuyla ve neşeyle kutluyoruz. Bugün tüm zorluklara, yoksulluklara rağmen sönmeyen, asla pes etmeyen bir medeniyetin yeniden varoluşudur. Şükran ve minnet ile bu emanete sahip çıkmalıyız. Geçmişini bilen ve geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir gençliğin inşası için bizler hep birlikte çalışacağız" dedi.
Kutlama programında öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber