Geri Dön
Sivas Sivas'ta yeni itfaiye binasının açılışı yapıldı

Sivas'ta yeni itfaiye binasının açılışı yapıldı

Sivas'ta yeni itfaiye binasının açılışı yapıldı

Sivas'ta yeni itfaiye binasının açılışı yapıldı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediyesi tarafından 17 bin metrekare alan üzerine kurulan yeni itfaiye hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. 
İtfaiyecilerin daha verimli bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla Sivas Belediyesi tarafından planlanan ve yapımı tamamlanan yeni itfaiye hizmet binasının açılışı yapıldı. Hizmet binası içerisinde eğitim ve tatbikat alanı, simülasyon odası, kondisyon salonu, kütüphane ve eğitim salonu, çocuk eğitim parkı, personel dinlenme alanları, spor sahaları, idari kısım, yatakhaneler, misafir otoparkı ve itfaiye araçlarına uygun son sistem garaj bulunuyor. Açılışa Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habip Soluk, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve il protokolü katıldı.
Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, "İtfaiye hizmet binamız teknolojinin tüm yeniliklerini içerisinde barındırıyor. Ülkemize örnek olacak tesislerden bir tanesidir. Türkiye'nin en modern ve en yeni itfaiye hizmet binasını şehrimize kazandırmış olduk. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber