Geri Dön
Tekirdağ Marmaraereğlisi'nden 6 kişilik ekip, 1 kamyon ve loder Karadeniz'e yola çıktı

Marmaraereğlisi'nden 6 kişilik ekip, 1 kamyon ve loder Karadeniz'e yola çıktı

Marmaraereğlisi'nden 6 kişilik ekip, 1 kamyon ve loder Karadeniz'e yola çıktı

Marmaraereğlisi'nden 6 kişilik ekip, 1 kamyon ve loder Karadeniz'e yola çıktı

Şafak TAŞOYAR / MARMARAEREĞLİSİ (Tekirdağ), (DHA)- MARMARAEREĞLİSİ Belediyesi, Batı ve Orta Karadeniz'de yaşanan sel felaketi üzerine harekete geçerek, Kastamonu'ya bağlı Bozkurt ilçesine 6 kişilik ekip gönderdi. Belediye tarafından ayrıca arama ve kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere bir kamyon ve büyük bir loder yola çıkarıldı.

Türkiye, Batı Karadeniz’de ve Orta Karadeniz’de yaşanan sel felaketi haberleriyle sarsıldı. Sel haberini alır almaz Marmaraereğlisi Belediyesi'nden oluşan 6 kişilik ekip, Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın talimatıyla hazırlıklarını tamamlayıp bölgeye doğru yola çıktı. Belediye ayrıca, bölgedeki arama ve kurtarma faaliyetlerinde kullanılmak üzere bir kamyon ve büyük bir loder gönderdi.

Zor günlerinde Karadenizli vatandaşların yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Ata, "Meydana gelen sel felaketinde can kaybının olmamasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimizin desteği ile bu felaketi atlatacağız. Sel felaketine destek olmak üzere, bir loder ve kamyonumuz yola çıktı. Zor günlerinde Karadenizli vatandaşlarımızın yanındayız. Dualarımız sizinle Karadeniz" ifadelerini kullandı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber