Geri Dön
Tekirdağ Tekirdağ'da 'dolandırıcılık' operasyonunda 4 tutuklama

Tekirdağ'da 'dolandırıcılık' operasyonunda 4 tutuklama

Tekirdağ'da 'dolandırıcılık' operasyonunda 4 tutuklama

Tekirdağ'da 'dolandırıcılık' operasyonunda 4 tutuklama


Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA) -  TEKİRDAĞ'da kendilerini emlakçı ve galerici olarak tanıtıp, dolandırıcılık yaptığı belirlenen 4 şüpheli, polisin İstanbul'da düzenlediği operasyonda yakalandıktan sonra tutuklandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Süleymanpaşa ilçesinde farklı kimliklerle ofisler kurup kendilerini galerici, emlakçı olarak tanıtan kişilerin dolandırıcılık yaptığını belirledi. Çalışmayı genişleten polis, şüphelilerin araç alımlarını yanlarında çalıştırdıkları kişilerin üzerine geçirip, bu kişileri mağdur ettiğini tespit etti. Şüpheliler, E.K.(45), B.T.(42), F.A.(38) ve  M.A.'nın (22) İstanbul'da bulunduğunu belirleyen polis, adreslerini operasyon düzenleyerek gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 21 bin 155 lira, 2 bin 100 dolar, dolandırıcılıkta kullandıkları 4 cep telefonu ele geçirildi. 

Tekirdağ'a getirilen 4 kişinin benzer yöntemlerle daha önce 2 ayrı dolandırıcılık yaptığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.(DHA)


 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber