Geri Dön
Uşak Genç Kuşak Fest'te yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi

Genç Kuşak Fest'te yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi

Genç Kuşak Fest'te yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi

Genç Kuşak Fest'te yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi

UŞAK, (DHA)-UŞAK Belediyesi Genç Kuşak Topluluğu tarafından organize edilen gençlik festivali Genç Kuşak Fest'te düzenlenen takım oyunlu ve bireysel yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

14-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Genç Kuşak Fest, içeriğinde kum voleybolundan ayak tenisine, 3x3 basketboldan Pub-g turnuvasına kadar pek çok bireysel ve takım odaklı yarışmalara ev sahipliği yaptı.

Yarışmaların farklı kategorilerinde dereceye giren takım veya kişilere vaat edilen ödüllerin takdimi, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte gerçekleşti. Yarışmalara katılanlara teşekkür eden Başkan Çakın, Uşak Belediyesi olarak şehirde sportif tüm faaliyetlere ve sporun gelişmesine katkı sağlayacak her türlü girişimi gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Çakın, "Genç Kuşak Fest'teki güzel atmosferi tatlı bir rekabetle taçlandırdık. Burada birçok dostluğun da kurulduğuna inanıyorum. Dilerim ki bu dostluklar, saha dışında da pekişmeye ve gelişmeye devam eder. Biz de güzel bir şeye daha vesile olmuş olmanın mutluluğunu yaşarız" diye konuştu.

Voleybol turnuvasını birincilik derecesiyle bitiren Yağmur Çınar da Genç Kuşak Fest'in Uşak için çok güzel bir aktivite olduğunu söyledi. Ödül takdiminin ardından Başkan Çakın, gençlerle bir süre sohbet etti.

(DHA)

FOTOĞRAFLI

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber