Geri Dön
Van Van Valisi'nden aşure ikramı

Van Valisi'nden aşure ikramı

Van Valisi'nden aşure ikramı

Van Valisi'nden aşure ikramı

VAN,(DHA)- VAN Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla cuma namazı çıkışı vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, cumadan çıkan vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıttı.

Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığın tarafından, Muharrem ayının başlangıcı nedeniyle kent genelindeki 29 camide Cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Program kapsamında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi kampüsünde bulunan ve yapımı devam eden Tıbbiye Camii’ne gelen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, burada Cuma namazını eda etti. Vali Balcı, cuma sonrası vatandaşların Muharrem ayı ve Cumasını tebrik etti. Vali Balcı, daha sonra  cami önünde kurulan aşure dolu kazanların başına geçerek vatanaşa aşure dağıttı. 

 Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Van Yüzün Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman da aşure dağıtımına eşlik etti. (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber