Geri Dön
Gündem 9 yaşındaki kız çocuğuna bakkalda cinsel istismarda bulundu

9 yaşındaki kız çocuğuna bakkalda cinsel istismarda bulundu

Yalvaç'a bağlı Kuyucak köyünde 9 yaşındaki kız çocuğuna bakkalda cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan evli ve 4 çocuk babası Fahrettin Ünatan, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı.

9 yaşındaki kız çocuğuna bakkalda cinsel istismarda bulundu

Yalvaç ilçesi Kuyucak köyünde oturan evli ve 4 çocuk babası Fahrettin Ünatan, dün yardım için oğlu M.Ü.'ye ait bakkal dükkanına gitti. Fahrettin Ünatan'ın bakkalda yalnız olduğu sırada alışveriş için N.T. adlı kız çocuğu geldi. İddiaya göre Fahrettin Ünatan, çikolata verdiği çocuğu önce elle taciz etti. Ardından da dükkanın kapısını kilitleyip, N.T.'ye cinsel istismarda bulundu.

ANNESİNE ANLATTI

N.T., eve gidince olayı annesine anlattı. Annesi de hemen jandarmaya haber verdi. Fahrettin Ünatan, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Fahrettin Ünatan suçlamaları reddederken, jandarma iş yerindeki güvenlik kamerasına ait kayıtları incelemeye aldı.

KÜÇÜK KIZ HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Cinsel saldırı sonrası rahatsızlandığı bildirilen N.T., Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

KÖYLÜ DÜKKANI TAŞLADI

Yalvaç'a bağlı Kuyucak köyünde evli ve 4 çocuk babası Fahrettin Ünatan'ın 9 yaşındaki kız çocuğuna bakkal dükkanında cinsel istismarda bulunması, köy halkını isyan ettirdi. Toplanan bir grup köylü olayın yaşandığı dükkana saldırdı. İş yerinin camlarını taşla kıran köylüleri, ihbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Köylüler, böyle bir olayın köylerinde yaşanmasından dolayı utanç duyduklarını söyledi.

TUTUKLANDI

Yalvaç'a bağlı Kuyucak köyünde 9 yaşındaki kız çocuğuna bakkalda cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan evli ve 4 çocuk babası Fahrettin Ünatan, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı.