Geri Dön
Gündem Adana ve Hatay'da uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 36 gözaltı kararı

Adana ve Hatay'da uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 36 gözaltı kararı

Adana merkezli iki ilde 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. 36 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Adana ve Hatay'da uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 36 gözaltı kararı

Uyuşturucu kullanımını ve ticaretini önlemek için çalışmalarını sürdüren Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları teknik ve fiziki takibi sonucu kent merkezinde uyuşturucu satışı yaptığı (torbacılık) iddia edilen 36 kişiyi belirledi. Savcılığın, şüpheliler hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından ekipler, şafak vakti Adana ve Hatay'da tespit edilen 36 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel harekat timlerinin, demir kapılarını koç başlarıyla kırarak girdikleri evlerde arama yapan ekipler, haklarında yakalama kararı bulanan çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

18 KİŞİ ADANA'DA GÖZALTINDA

Adana merkezli iki ilde 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda Adana’da gözaltına alınan 18 şüphelinin uyuşturucuları sosyal medya üzerinden sattıkları belirlendi. Şüphelilerin evlerine yapılan baskın anı ise dronla görüntülendi.

Adana ve Hatay’da 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda yeni detaylar ortaya çıktı. Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin şafak vakti, belirlenen adreslere eş zamanlı yaptığı operasyonda, uyuşturucu satıcılarının uyuşturucuyu, sosyal medya üzerinden sattıkları ortaya çıktı. Yapılan baskında 18 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelilerin evlerine baskın yapıldığı anlar ise dronla görüntülendi. Görüntülerde, belirlenen adreslere baskın düzenleyen polis ekiplerinin şüphelileri gözaltına aldığı anlar yer alıyor.

Gözaltına alınan 18 şüpheli, sorgusu yapılmak üzere emniyete götürüldü.