Geri Dön
Gündem 'Arılar şükür duasına katılanlara saldırdı' haberimiz TT oldu

'Arılar şükür duasına katılanlara saldırdı' haberimiz TT oldu

DHA olarak dün yayınladığımız 'Verimli bal sezonu için şükür duasında arılar saldırdı' başlıklı haberimiz sosyal medyada TT oldu. Twitter'ın dünya gündemine 'arılar' hashtagi ile giren haberimize yüzlerce yorum binlerce kez ise retweet yapıldı.

'Arılar şükür duasına katılanlara saldırdı' haberimiz TT oldu

Demirören Haber Ajansı olarak dün servis ettiğimiz ve dha.com.tr'de de yayınladığımız 'Verimli bal sezonu için şükür duasında arılar saldırdı' başlıklı haberimiz sosyal medyada TT oldu. Youtube, Facebook ve Twitter'da yoğun ilgi gören haberimizin görüntüsü binlerce kez izlendi, beğenildi ve yorum yapıldı. Twitter'in Türkiye ve Dünya gündemine 'arılar' hashtagiyle giren haberimiz binlerce kez retweet yapıldı.

Haberimizde Van'da geçtiğimiz yıl verimsiz geçen bal sezonu nedeniyle arıcıların sezonun bereketli geçmesi için Haziran ayı başında 'bereket duası' yaptığı, bu yıl sezonun bereketli geçmesi nedeniyle de dün 'şükür duası'na çıkıldığı yer alıyordu. Bahçesaray İlçe Müftüsü Kaya'nın dua okuduğu sırada ise arıların aralarında İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak'ın da bulunduğu protokol üyelerine saldırmış ve katılımcılar koşarak alanı terk etmek zorunda kalmıştı.