Geri Dön
Gündem Bursa'da hurdalıkta yangın

Bursa'da hurdalıkta yangın

Bursa'da, hurdaya çıkan araçların bulunduğu bir hurdalıkta yangın çıktı. Patlamaların duyulduğu yangında dumanlar, kentin her noktasından fark edildi. Yangının çıktığı bölge dronla görüntülendi.

Bursa'da hurdalıkta yangın

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi’nde hurda araçların bulunduğu bir hurdalıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında, çok sayıda araç küle döndü. Patlamaların yaşanması üzerine güvenlik nedeniyle Bursa-Yalova yolu trafiğe kapatıldı.

Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin söndürme çalışmaları devam ediyor. Dronla da havadan görüntülenen yangında dumanlar kentin pek çok noktasından görüldü.

KONTROL ALTINA ALINDI

Bursa'da hurda araçların depolandığı iş yerinde çıkan yangın, iki hurdalığa daha sıçradı. İtfaiye ekiplerinin 1 buçuk saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınan yangında çeşitli markalara ait yaklaşık 50 adet hurda araç ve çok sayıda ikinci el araç parçası küle döndü. Yangından etkilenen 3 iş yerinde ise yaklaşık 1 milyon lira tutarında zarar meydana geldiği öğrenildi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.