Geri Dön
Gündem Erzurum'daki kazada Olur Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile 2 kişi yaralandı

Erzurum'daki kazada Olur Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile 2 kişi yaralandı

Erzurum'da Olur Belediye Başkanına ait makam aracı kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. 110 metre sürüklenen araçta bulunan Olur Kaymakamı İlker Eker, Belediye Başkanı Sıddık Demircan, koruma polisi Murat Keskin ve sürücüsü Sinan Yıldırım yaralandı.

Erzurum'daki kazada Olur Kaymakamı ve Belediye Başkanı ile 2 kişi yaralandı

Kaza bugün saat 16.00 sıralarında Oltu, Kaleboğaz mevkisinde meydana geldi. Olur Kaymakamı İlker Eker, Belediye Başkanı Sıddık Demircan ve koruma polisi Murat Keskin’in içinde bulunduğu Sinan Yıldırım yönetimindeki 25 FE 002 plakalı makam aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. taklalar atarak şarampole yuvarlanan ve yaklaşık 110 metre sürüklenen otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar Oltu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayı duyan Oltu Kaymakamı Şenol Turan, hastanede tedavi altına alınan yararlıları ziyaret etti. Kaymakam Turan, "Arkadaşların hayati tehlikeleri yok. Durumları gayet iyi. Yaralanan Belediye Bakanımız Sıddık Demircan, kazada en fazla darbeye mahruz kalan kişi olmuş. Çok şükür onun da ciddi bir problemi yok. Sağlık çalışanları tarafından yaralılarla yakınen ilgileniliyor. İnşallah hepsi en kısa zamanda sağlığına kavuşacak. Ucuz atlatılmış. Kazanın şekline bakalacak olursak aracın fotoğraflarını gördükten sonra arkadaşların bu durumu beni mutlu etti" diye konuştu.

BAŞKAN VE KORUMA ERZURUM'A SEVK EDİLDİ

Erzurum'dan Olur ilçesine giderken kaza yapan ve Oltu Devlet Hastanesine kaldırılan Kaymakam İlker Eken, Belediye Başkanı Sıddık Demircan, koruma polisi Murat Keskin ve makam aracının sürücüsü Sinan Yıldırım'ın tedavileri devam ediyor. Başkan Demircan ve koruma polisi Keskin ambulansla Erzurum'daki Şehir Hastanesine sevk edildi.

ÖNLERİNE KÖPEK ÇIKMIŞ

Kazanın aniden önlerine çıkan köpeğin neden olduğunu söyleyen Başkan Keskin'in makam şoförü Sinan Yıldırım, "İlçeye yaklaşık 8 kilometre vardı. Trafik levhalarının arkasından bir köpek aniden yola çıktı. Ona çarpmamak için direksiyonu kırınca adeta uçtuk. Hava yastıklarının tamamı açıldı. Taklalar atan araç en son son benim üzerime düştü. Camdan dışarıya vücudumun yarısını çıkarabildim. Sonra kazayı görüp yanımıza gelenler aracı üzerimden kaldırıp önce beni sonra korumayı, kaymakam ve en son belediye başkanımızı çıkardılar" diye konuştu.