Geri Dön
Gündem Hurdalıktaki patlamada 6 kişi yaralandı; şoka giren çocuğu polis sakinleştirdi

Hurdalıktaki patlamada 6 kişi yaralandı; şoka giren çocuğu polis sakinleştirdi

Sivas'ta, organize sanayi bölgesinde araç hurdalığında meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı. Hurdalıkta bulunan, patlamanın etkisiyle şoka giren Ömer Talha Baykal'ı polis sakinleştirmeye çalıştı.

Hurdalıktaki patlamada 6 kişi yaralandı; şoka giren çocuğu polis sakinleştirdi

1'inci Organize Sanayi Bölgesi yakınındaki araç hurdalığında bugün saat 12.30 sıralarında otomobil parçalarının ayıklandığı kapalı alanda gaz sızıntısı sonucu patlama oldu.

Olay sırasında hurdalıkta bulunan 1'i çocuk 8 kişiden Adem Uğurlu, Kadir Çınar, Mehmet Pınar, Mustafa Pınar, Abdussamet İzyurdu ve Mehmet Ali Yıldız yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. El, yüz ve baş bölgelerinde patlamaya bağlı yanıklar oluşan yaralılar ilk müdahalenin ardından Numune ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hurdalıkta bulunan ve patlamanın etkisiyle şoka giren Ömer Talha Baykal'ı polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Polis ekipleri, patlamaya ilişkin inceleme başlattı.

'ÇOK ŞÜKÜR DURUMLARI İYİ'

Organize sanayi bölgesinde araç hurdalığındaki 6 kişinin yaralandığı patlamadan yara almadan kurtulan işletme sahibi Osman Baykal, "Burada çocuklar geri dönüşüme katkısı olması için çalışırken talihsiz olay yaşandı. Çok şükür iyiyiz, canlarında bir şey yok. El, yüz ve saçlarında yanıklar var. Malzemeyi sökerken içeri gaz sızmış, bundan dolayı olmuş olay. Maddiyatta bir şey yok, canlarına bir şey olmasın" dedi.

KEDİNİN TÜYLERİ DE YANDI

Patlama sırasında hurdalık yakınlarında bulunan bir sokak kedisinin tüyleri de kısmen yandı. Hurdalık civarında şaşkınlık içinde dolaşan kedi objektiflere yansıdı. Patlama sırasında olay yerinde bulunanların tutuşan kıyafetlerini sağa sola fırlattıkları görüldü.