Geri Dön
Gündem Kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan bölüm başkanı öldü

Kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan bölüm başkanı öldü

Mersin’in Anamur ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken H.C. (29) tarafından bıçaklanan Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı Bölüm Başkanı İbrahim Kaan Tekin (29), hayatını kaybetti.

Kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan bölüm başkanı öldü

Olay, 23 Ocak Cumartesi günü Güzelyurt Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Cerenler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı Bölüm Başkanı İbrahim Kaan Tekin, ailesini ziyaret için gittiği ilçede iki grup arasındaki kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada kavganın taraflarından birinin savurduğu bıçak darbeleriyle kasığından yaralanan Tekin, ambulansla kaldırıldığı Anamur Devlet Hastanesi’nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Bekar olan öğretim görevlisinin cenazesi yapılan otopsinin ardından dün Anamur’da toprağa verildi.

Polis ekipleri, Tekin'in ölümüne neden olan şüphelinin kimliğinin H.C. olduğunu tespit etti. Ekipler, H.C.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA)

MESLEKTAŞLARI YASA BOĞULDU

Mersin’in Anamur ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isterken H.C. (29) tarafından bıçaklanarak yaşamını yitiren Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı Bölüm Başkanı İbrahim Kaan Tekin’in (29) meslektaşları ve öğrencileri yasa boğuldu. Acı haberi alan meslektaşları, Tekin’in masasına çiçek bıraktı.

‘GERİDE ÇOK BÜYÜK BOŞLUK BIRAKTI’

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, derin üzüntü yaşadıklarını kaydederek “Hocamız geçtiğimiz yıl ocak ayında Tarsus Üniversitesi ailemize katılmıştı. Meslek Yüksek Okulumuzun pazarlama bölümünde görev yapıyordu. Genç yaşta, 1992 doğumlu, yüksek lisansını tamamlamış, okulumuzun çalışkan, güler yüzlü, başarılı, öğretim elemanlarından biriydi. Geride çok büyük boşluk bıraktı. Kederli ailesine sabırlar diliyoruz, hocamıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Kolay yetişmiyor. Genç ölümler daha büyük boşluklar daha büyük kederler bırakıyor” dedi.

Tarsus Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zeynep Hatunoğlu da Tekin’in çok sevilen bir isim olduğunu anlattı. Prof. Dr. Hatunoğlu, “Diğer mesai arkadaşları ve öğrencileri ile çok güzel diyaloğu vardı. Bu kadar değerli bir insanı çok erken kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsünü yaşıyoruz” diye konuştu. Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin),(DHA)