Geri Dön
Gündem Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, AFAD'a göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süren sarsıntıda can ya da mal kaybı yaşanmadı.

Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 13.44'de merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 15 kilometre derinliğinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen kısa süreli depremde herhangi bir kayıp meydana gelmediği belirtildi.

AFAD: GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Açıklamada, "Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 13.44'te 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

PÜTÜRGE'DE 4.2'LİK YENİ DEPREM

AFAD, Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından saat 15.39'da 4.2 büyüklüğünde yeni bir depremin olduğunu açıkladı. AFAD'ın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 15.39'da 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Pütürge ilçesinde meydana gelen 4,2 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" denildi.