Geri Dön
Gündem Ormanda gördüğü ayıyı 'Gel buraya oğlum' diyerek çağırdı

Ormanda gördüğü ayıyı 'Gel buraya oğlum' diyerek çağırdı

Bolu’nun Seben ilçesinde Mürsel Yılmaz isimli bir vatandaş ormanlık alanda karşılaştığı ayıyı cep telefonuyla görüntüledi. Ayı kaçarken, Yılmaz ayıya ''Gel buraya oğlum'' deyip ıslık çalarak geri çağırdıktan sonra yaklaşan ayıdan korkup aracına bindi.

Olay, Seben Uzundere mevkiindeki ormanlık alanda yaşandı. Yıllık iznini geçirmek için İstanbul’dan memleketi Seben'e gelen Mürsel Yılmaz, Uzundere mevkiindeki ormanlık alanda bir ayı ile karşılaştı. Yılmaz, ormanda yiyecek arayan ayıyı cep telefonu ile görüntüledi. Ayı ürküp kaçarken, Yılmaz, ''Gel buraya oğlum'' deyip ıslık çalarak çağırdı. Ayının geri gelmesi üzerine Yılmaz, aracına sığındı.

AYI ÖNÜNÜ ÇIKTI, ÇEKİM YAPTI

Bolu'nun Seben ilçesinde gördüğü ayıyı 'Gel oğlum' diyerek çağıran Mürsel Yılmaz, "Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nde çalışıyorum. Senelik iznimi geçirmek için memleketim olan Bolu'nun Seben ilçesine geldim. Hafta sonu yaylaya gitmek için Seben'den Bolu'ya giderken karşıma birden ayı çıktı. Ayı çıkınca ben de durmak zorunda kaldım. Sonra baktım ayı kaçmıyor. Ben de arabadan inip fotoğraf ve video çektim. Ayı mülayimmiş hiçbir şey yapmadı bana. Güzel bir çekim oldu." dedi.