Geri Dön
Gündem Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde çatışma; 1 şehit, 2 yaralı

Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde çatışma; 1 şehit, 2 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan 3 askerden birinin kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde çatışma; 1 şehit, 2 yaralı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 8 Ağustos 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen 1 silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur. Çatışmada 5 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Açıklamada, şehide Allah'tan rahmet, ailesi, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlere de acil şifa dileğinde bulunuldu.

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe- Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Süleyman Ural için başsağlığı mesajı paylaştı. Bakan Akar, mesajında, "Silah arkadaşımız, 8 Ağustos 2020 tarihinde Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verdi.