Geri Dön
Gündem Siyasilerden Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajı

Siyasilerden Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajı

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından siyasiler başsağlığı mesajları yayınladı.

Siyasilerden Mesut Yılmaz için başsağlığı mesajı

BAKAN KOCA'DAN MESUT YILMAZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla baş sağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Koca'nın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, " Bir süredir tedavi gören ve durumunu yakından takip ettiğimiz Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz’ı kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum." ifadeleri yer aldı.

SÖZCÜ KALIN'DAN MESUT YILMAZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eski Başbakan Mesut Yılmaz (73) için başsağlığı mesajı yayınladı.

Sözcü Kalın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum" dedi.

VALİ YERLİKAYA'DAN MESUT YILMAZ İÇİN BAŞ SAĞLIĞI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatı dolayısıyla baş sağlığı mesajı yayımladı. Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz’a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadeleri yer aldı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN MESUT YILMAZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eski Başbakan Mesut Yılmaz (73) için başsağlığı mesajı yayınladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Eski Başbakanlarımızdan, değerli siyaset ve devlet adamı Mesut Yılmaz’ın vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

FAHRETTİN ALTUN'DAN, MESUT YILMAZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eski Başbakan Mesut Yılmaz (73) için başsağlığı mesajı yayınladı.

İletişim Başkanı Altun, Twitter hesabından yayınladığı mesajında, "Türkiye siyaset hayatının mümtaz simalarından, eski başbakanımız Mesut Yılmaz’ın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Mesut Yılmaz’a Allah’tan rahmet, eşi Berna Hanım’a, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.