Geri Dön
Gündem Tartıştığı komşu esnafa kafa atıp, dövdü

Tartıştığı komşu esnafa kafa atıp, dövdü

Isparta'da hac ve umre ürünleri satışı yapan M.A., bitişiğindeki esnaf komşusu M.Ç. ve babası tarafından darbedildi. M.Ç.'nin M.A.'ya kafa attığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, cuma günü Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Hac ve umre ürünleri satan M.A. ile bitişiğindeki komşu esnaf M.Ç. ve babası A.Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.Ç., M.A.'ya kafa attı. M.Ç., yere düşen M.A.'ya vurmayı sürdürürken, çevredekiler araya girerek tarafları ayırdı.

Yaralanan M.A., çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Darp raporu alan M.A., polise gidip M.Ç. ve babası A.Ç.'den şikayetçi oldu. Baba ve oğlu hakkında soruşturma başlatıldı.

Bu arada kavga anı, başka bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde taraflar arasında çıkan tartışmanın büyüdüğü, bu sırada M.Ç.'nin, M.A.'ya kafa attığı görüldü.

'ŞİKAYETÇİ OLDUM, TAKİPÇİSİ OLACAĞIM'

Isparta'da esnaf komşusu M.Ç. ve babası tarafından darbedilen Musab Akçil, o anları anlattı. Akçil, "Bu şahısların arka sokakta mağazaları var. Bizim mağazamızın oraya gelip müşterilerimizi çalmak için bekliyorlar. Olay günü de dükkanımın önüne geldiler. Olay kaldırımın üzerinde oluyor. Normal bekliyordum. Yanıma geliyorlar. Burada bekleyemeyeceğimi söyleyip küfür ederek bana saldırdılar. 'Niçin küfür ediyorsun' dediğimde darbetmeye başladılar. Daha sonra polisleri aradım. Hastaneye giderek tedavi olup, beyin travmasından dolayı rapor aldım. Şikayetçi oldum. Takipçisi olacağım" dedi.