1915 Çanakkale Köprüsü

1915 Çanakkale Köprüsü

Son dakika 1915 Çanakkale Köprüsü haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 1915 Çanakkale Köprüsü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 1915 Çanakkale Köprüsü haber sayfamızda...

1915 Çanakkale Köprüsü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 339 1915 canakkale koprusu haberi bulunmuştur.
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yapan Vietnam bayraklı tanker, römorkörler eşliğinde Şevketiye mevkisine demirletildi.
4.05.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde 1592 kilometrelik yolumuz mevcut
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde 1592 kilometrelik yolumuz mevcut Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Hindistan, Doğu Asya ve Basra Körfezi üzerinden Irak'a gelecek yükleri, demir yolu ve kara yolu bağlantısıyla Avrupa'ya ulaştıracak projelerin geniş bir coğrafyaya fayda sağlayacağını öngörüyoruz. Kalkınma Yolu Projesi'nin 1923 kilometrelik kara yolu koridoru için 1592 kilometrelik yolumuz mevcut durumda" dedi.
24.04.2024 Video
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde 1592 kilometrelik yolumuz mevcut
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi'nde 1592 kilometrelik yolumuz mevcut Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Hindistan, Doğu Asya ve Basra Körfezi üzerinden Irak'a gelecek yükleri, demir yolu ve kara yolu bağlantısıyla Avrupa'ya ulaştıracak projelerin geniş bir coğrafyaya fayda sağlayacağını öngörüyoruz. Kalkınma Yolu Projesi'nin 1923 kilometrelik kara yolu koridoru için 1592 kilometrelik yolumuz mevcut durumda" dedi.
24.04.2024 Politika
Bakan Uraloğlu: Bayramda otoyolları 11,2 milyon araç kullandı
Bakan Uraloğlu: Bayramda otoyolları 11,2 milyon araç kullandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bu bayram tatilinin uzun olması ve okulların ara tatiline de denk gelmesi nedeniyle yollarımız milyonlarca araca ev sahipliği yaptı ve otoyollarımızı da 11 milyon 236 bin 983 araç kullandı" dedi.
15.04.2024 Gündem
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi Çanakkale'deki Kilitbahir Feribot İskelesi'nde her yıl yaşanan araç kuyruğu, bu kez 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullananlar ve artırılan arabalı vapur seferleri nedeniyle oluşmadı.
6.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5 yıl bitti Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5 yıl bitti Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy Sahil- Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul'un giderek ağırlaşan trafik ve ulaşım sorununu hafifletmeyi görev addediyoruz. Uğraştıran değil, ulaştıran İstanbul. 5 yıl bitti, 5 yıl. Büyükşehir belediyesi acaba kaç metro hattı yaptı? Yalandan başka bir şey yok. Rahmetli Kadir beyin yaptıklarına sahip çıkıyor. Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor. Veyahut da metronun adımı atılıyor geliyor ona dolgu yapıyor. Sen busun ya. Yaptığın bir şey yok. Dürüst ol dürüst. Fakat 31 Mart akşamı ben inanıyorum ki İstanbullu kardeşlerim bu yalana, dolana, talana prim vermeyecek, yolun açık olsun diyecek" dedi.
10.03.2024 Politika
Bakan Uraloğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 5 milyon 536 bin araç geçiş yaptı
Bakan Uraloğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü'nden 5 milyon 536 bin araç geçiş yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümünde Cumhuriyet tarihimizin en büyük ulaştırma projelerinden biri olan Malkara -Çanakkale Otoyolu ve 1915 Çanakkale Köprüsü'nü hizmete açtık. Açıldığı günden bu yana yaklaşık 5 milyon 536 bin araç köprümüzden geçiş yaptı” dedi.
9.03.2024 Politika
Çanakkale'de Engelli Bakım Kampüsü açılıyor
Çanakkale'de Engelli Bakım Kampüsü açılıyor Çanakkale’de Biga Enginkent Engelli ve Bakım Merkezi açılıyor. 16 Mart cumartesi günü olacak açılışı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın yapacağı öğrenildi.
9.03.2024 Sağlık-Yaşam
AK Parti'li Zengin: Millete selam vermek yerine, hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu
AK Parti'li Zengin: Millete selam vermek yerine, hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, partisinin Çanakkale'deki belediye başkan adaylarının tanıtımı için düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, "Genel kurula geldiklerinde her defasında millete selam vermek yerine, hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu? Olamaz, asla olmaz. Onlara oy veren seçmenlerin de ben asla bunu istemediğine inanıyorum" dedi.
10.02.2024 Politika
Bakan Uraloğlu: Ankaralının tercihine saygı duyduk
Bakan Uraloğlu: Ankaralının tercihine saygı duyduk Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bizim 2019 yılından beri durdurduğumuz bir metro inşaatını hatırlıyor musunuz? Hatırlamıyorsunuz. Niye; çünkü biz Ankaralının tercihine saygı duyduk ve hizmet etmeye de devam ettik" dedi.
10.02.2024 Politika
'1915 Çanakkale Köprüsü'ne bir ödül daha
'1915 Çanakkale Köprüsü'ne bir ödül daha Uluslararası inşaat sektörünün prestijli dergilerinden Engineering News Record (ENR) tarafından 'Project Of The Year / Yılın Projesi' seçilen '1915 Çanakkale Köprüsü'ne ödülü, online olarak düzenlenen törenle verildi. 1915 Çanakkale Köprüsü CEO'su Mustafa Tanrıverdi, törende, "Köprü, Avrupa ile Türkiye arasındaki sınır ötesi ticaret aracılığıyla ülkenin ekonomik büyümesine katkı sağlayacaktır" diye konuştu.
20.12.2023 Foto Galeri
1915 Çanakkale Köprüsü, 'Yılın Projesi' seçildi
1915 Çanakkale Köprüsü, 'Yılın Projesi' seçildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'nin mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın küresel yayınlarından biri kabul edilen ABD merkezli Engineering News Record (ENR) dergisi tarafından 'Yılın Projesi' ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.
10.12.2023 Gündem
1915 Çanakkale Köprüsü, 'Yılın Projesi' seçildi
1915 Çanakkale Köprüsü, 'Yılın Projesi' seçildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'nin mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın küresel yayınlarından biri kabul edilen ABD merkezli Engineering News Record (ENR) dergisi tarafından 'Yılın Projesi' ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.
10.12.2023 Video
Bakan Uraloğlu: Zigana Tüneli ve Eğiste Hadimi Viyadüğü, IRF ödüllerinde birinci seçildi
Bakan Uraloğlu: Zigana Tüneli ve Eğiste Hadimi Viyadüğü, IRF ödüllerinde birinci seçildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Uluslararası Yol Federasyonu'nun (IRF) 2023 Global Başarı Ödülleri'nde; Zigana Tüneli'ne 'yapım metodolojisi', Eğiste Hadimi Viyadüğü'ne ise 'kalite yönetimi' kategorilerinde birincilik ödülleri verildiğini duyurdu.
8.10.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi hepimiz açısından çok önemli bir projedir
Bakan Uraloğlu: Kalkınma Yolu Projesi hepimiz açısından çok önemli bir projedir Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Son günlerde gündemimizde olan Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacak Kalkınma Yolu Projesi hepimiz açısından çok önemli bir projedir. İnanıyorum ki bu projenin hayata geçmesi Avrupa Birliği ile olan ortaklığımızı daha da önemli kılacak ve Türkiye'siz bir uluslararası ticari koridor olamayacağı gerçeğini perçinleyecektir." dedi.
19.09.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangınında mücadele sürüyor
Çanakkale'deki orman yangınında mücadele sürüyor Çanakkale'de başlayan orman yangınını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fırtınanın etkisiyle büyüyen yangınla ilgili peş peşe açıklamalar yapıldı. Çalışmaların olumlu yönde seyrettiğini belirten Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Bugün dünden daha iyi durumdayız. Nem, sıcaklık ve rüzgar itibariyle tüm koşullar düne göre lehimize devam ediyor. Gün içinde çok yoğun bir enerjiyle mücadelemiz vardı. An itibariyle o süreçlerin tamamını geçtik. Sadece bizi bir vadinin içinde sıkışan bir bölüm zorladı. Ancak arkadaşlarımız yoğun bir şekilde devam ediyorlar. 8 uçak, 30 helikopter 790’a yakın muhtelif arazöz ve iş makineleri ile 3 bin 100’e yakın personelimizle bu mücadeleyi devam ettirdik. Şu an itibariyle 4 gece görüşlü helikopterimiz ve diğer unsurlarla mücadelemiz devam ediyor'' dedi.
24.08.2023 Gündem
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız
Kurtulmuş: Her alanda güçlü Türkiye'yi hep birlikte kuracağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Geldiğimiz noktada Türkiye sanayisi başlı başına bir başarı öyküsüdür. Bugün geldiğimiz noktayı asla yeterli bulmuyoruz çok daha ileriye gitmeliyiz, çok daha güçlü olmalıyız. Her alanda güçlü bir Türkiye'yi, hep birlikte kuracağız. Türkiye Yüzyılı, teknolojide, sanayide, Ar-Ge'de, özellikle yüksek teknolojilerde, özellikle uluslararası ilişkilerde güçlü bir Türkiye olacaktır" dedi.
27.07.2023 Politika
Bakan Uraloğlu: Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu: Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırılar Batı'da ur misali yayılan İslam düşmanlığıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırılar Batı'da ur misali yayılan İslam düşmanlığıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılara ilişkin, ''Bu saldırıları Batı’da habis bir ur misali hızla yayılan İslam ve Müslüman düşmanlığı hastalığının yeni tezahürleri olarak görüyoruz. Batı dünyası özellikle bu hastalıkla mücadele noktasında hiçbir adım atmıyor'' dedi.
4.07.2023 Politika
Bakan Uraloğlu: 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 araç geçti
Bakan Uraloğlu: 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Haziran'da Osmangazi Köprüsü'nden 111 bin 770 aracın geçtiğini duyurdu.
25.06.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Zaman ve akaryakıttan 2,4 milyar liralık tasarruf sağlayacağız
Bakan Uraloğlu: Zaman ve akaryakıttan 2,4 milyar liralık tasarruf sağlayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Aydın-Denizli Otoyolu'nu bitirdiğimizde 2 saat 15 dakika olan yolu, biz 1 saat 15 dakikalara düşürmüş olacağız. Zaman ve akaryakıttan 2,4 milyar liralık tasarruf sağlayacağız. Bu yolun devamında Denizli'den Antalya'ya kadar uzanan kısmı var. 6-7 saat süren seyahati 3 saate düşürmüş olacağız" dedi.
24.06.2023 Gündem
AK Parti'li Güler, Kore Ulusal Meclisi heyetini kabul etti
AK Parti'li Güler, Kore Ulusal Meclisi heyetini kabul etti AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Güney Kore Ulusal Meclisi'nde 'World EXPO 2030 Busan' için kurulan Özel Komite'nin Başkanı Park Jae-Ho ve beraberindeki heyeti kabul etti.
23.06.2023 Politika
TCG Anadolu, Çanakkale Boğazı'ndan geçti
TCG Anadolu, Çanakkale Boğazı'ndan geçti İzmir'in Alsancak ilçesindeki liman ziyaretini tamamlayan, dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu, Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.
16.05.2023 Gündem
TCG Anadolu, Çanakkale Boğazı'ndan geçti
TCG Anadolu, Çanakkale Boğazı'ndan geçti İzmir'in Alsancak ilçesindeki liman ziyaretini tamamlayan, dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu, Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.
16.05.2023 Video
1915 Çanakkale Köprüsü'ne, BM Avrupa Ekonomik Komisyonu'ndan birincilik ödülü
1915 Çanakkale Köprüsü'ne, BM Avrupa Ekonomik Komisyonu'ndan birincilik ödülü Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını birbirine bağlayan 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu'nca (UNECE) düzenlenen Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri' kapsamında birinciliğe layık görüldü.
6.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Uraloğlu çanakkale 1915 Çanakkale Köprüsü çanakkale boğazı yol

1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.