Son dakika ABD Başkan Yardımcısı haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD Başkan Yardımcısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD Başkan Yardımcısı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 537 abd baskan yardimcisi haberi bulunmuştur.
ABD Başkan Yardımcısı Vance: İran ile yıllarca sürecek bir savaş ihtimali yokABD Başkan Yardımcısı JD Vance, İran'a yönelik hem askeri hem de diplomatik seçeneklerin masada tutulduğunu belirterek, Washington yönetiminin Orta Doğu'da uzun yıllar sürecek bir savaşa sürüklenme ihtimalinin bulunmadığını kaydetti.
ABD Başkan Yardımcısı: Maymun çiçeği için ek aşı sipariş ettikABD’de dün itibariyle iki çocukta maymun çiçeğinin görülmesiyle bugün açıklama yapan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, ek maymun çiçeği aşısı sipariş ettiklerini ve test kapasitesinin artırdıklarını açıkladı. ABD sağlık yetkilileri, 2023’ün ortasına kadar 6.9 milyon dozdan fazla aşının teslim edileceğini belirtti.
COP31 öncesi Antalya'da otellerde rezervasyonlar şimdiden dolduAntalya'da 9-20 Kasım tarihlerinde düzenlenecek dünyanın en büyük organizasyonlarından COP31'e, en az 60 ülkeden devlet başkanı düzeyinde katılım bekleniyor. Belek'teki üst segment otellerde konaklayacak dünya liderleri için hazırlıklar başladı. Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkan Yardımcısı Ercan Çek, "Kaleiçi bölgesinde şimdiden birçok tesisin dolduğunu görüyoruz" dedi.
CHP’li Şimşek: Mahkemeye gidenlerin hepsi Kemal Bey’e oy vermemiş kişilerCHP Genel Başkan Yardımcısı Berhan Şimşek, "38'inci kurultayda mahkemeye gidenlerin hepsi değişimciler, yani kendi aralarındakiler, Kemal Bey'e oy vermemiş olanlar. Niye gittiler peki? Çünkü oy kullanırken mama vardı, mama. Biri dedi ki 'sen bana 1 koyun verdin, öteki 5 koyun almış'. Kavga buradan çıkıyor" dedi.
Trump’tan ‘CNN Türk’e özel’ Türkiye mesajlarıABD Başkanı Donald Trump’ın, NATO Genel Sekreteri Mark Rutte ile görüşmesinde gündem Türkiye oldu. CNN Türk ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’un soruları üzerine önemli açıklamalar yapan Trump, F 35 savaş uçakları ve Kaan’da kullanılması planlanan F 110 jet motorları ile ilgili olarak ‘Türkiye’yi mutlu edecek bir şey yapacağım’ mesajını verdi.
İran: Kalibaf, ABD ile mutabakatın imza törenine katılacakİran Dışişleri Bakan Yardımcısı Mecid Taht Revançi, İran ile ABD arasında sağlanan mutabakatın resmi imza töreninde İran Meclis ve Müzakere Heyeti Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf ile ABD Başkan Yardımcısı JD Vance'ın hazır bulunacağını bildirdi.
AK Parti'li Çelik: Türkiye'ye dönük bağnaz siyasi dilin hiçbir hükmü yokturAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye’ye dönük bağnaz siyasi dilin hiçbir hükmü yoktur. Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi sıfatı taşıyan bazılarının 'siyasi yobazlık'la Türkiye’yi hedef almasını reddediyoruz" dedi.
Trump: İran'la anlaşma birkaç gün içinde tamamlanacakABD Başkanı Donald Trump, İran'la anlaşma belgesinin son halinin hazırlandığını belirterek, "Süreç önümüzdeki birkaç gün içinde tamamlanacak ve bir imza töreni düzenlenecek" dedi.
AK Parti Sözcüsü Çelik: Soykırım deyince akla gelen Netanyahu şebekesidirAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, "İran'a saldırdıklarında İran ve Irak'taki Kürt kardeşlerimizi kullanmaya çalıştılar. Kürt kardeşlerimiz basiretli şekilde tarihin doğru tarafında durarak, bu katliamcı şebekeyle yan yana gelmedi. Onun için Kürt kardeşlerimizle Türkiye'yi karşı karşıya getirme politikası gütmeye çalışıyor. Soykırım deyince akla gelen şebeke, Netanyahu şebekesidir" dedi.
Su verimliliğini artırma hedefiyle yerli nanoteknoloji ürününün seri üretim tesisi açıldıSabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi bünyesinde 15 yıl süren bilimsel çalışmaların ürünü olan ANT Systems'in nano malzeme teknolojisi, İstanbul Tuzla Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSB) kurulan yıllık 3 bin ton kapasiteli yerli üretim tesisinde seri üretime alındı. Teknolojinin sulamada yüzde 50'ye kadar tasarruf, verimde yüzde 25'e varan artış sağladığı bildirildi. Teknolojinin ABD, Güney Amerika, Körfez ülkeleri ve Afrika'da sahada kullanıldığı aktarıldı.
Cevdet Yılmaz: Savaş sonrası çok önemli imkanlarımız olacakCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Tedarik sistemleri çeşitlendirilmiş bir ülke olarak hiçbir konuda bir arz sıkıntımız yok. Savaş sonrası bizi yeni bir bölgesel ortam bekliyor. Yeni dinamikler devreye girecek ve bu ortamda istikrarını koruyan, güvenli liman vasfını koruyan bir ülke olarak çok önemli fırsatlarımız, imkanlarımız olduğuna inanıyoruz. Bu yaşananlar kısa vadede olumsuz etkiler yapsa da orta vadede Türkiye için önemli bir perspektif, önemli imkanlar getirmektedir” dedi.
Netanyahu: ABD'yi destekliyoruzİsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'nin İran limanlarına giren veya bu limanlardan çıkan tüm gemilere yönelik deniz ablukası kararını desteklediklerini bildirdi.
Abd Başkan Yardımcısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.