Manisa’da 17 yıldır kayıp olan Ebru’nun öldürüldüğü ortaya çıktı; ablası, eski eniştesi ve 2 şüpheli gözaltındaManisa’nın Şehzadeler ilçesinde 2009 yılından bu yana kayıp olan o dönem 17 yaşında olan Ebru Koyuncu (34) ile ilgili yürütülen soruşturmada eski enişte Ufuk Köse (55) cinayeti itiraf etti. Köse’nin tarif ettiği bölgede yapılan kazı çalışmasında kafatası ile kemik parçaları bulundu. Olayla ilgili koyuncunun ablası F.K., eski eniştesi Ufuk Köse ile birlikte 2 şüpheli gözaltına alındı.
Babaanne ile 2 torununu öldüren sanığa 45 yıl 10 ay hapis cezasıZonguldak'ta Nazmiye Köroğlu (75) ile torunları Halil Can (24) ve Emirkan Köroğlu'nu (18) öldüren tutuklu sanık Erdeniz Köroğlu, haksız tahrik indirimi uygulanarak toplam 45 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Anne, baba ve oğlunun öldürüldüğü olayın faili ailenin küçük çocuğu çıktıİzmir'in Torbalı ilçesinde bir apartman dairesinde Şadi (67) ve Hatice Avcı (54) çifti ile oğulları Mehmet Avcı'nın (32) tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili soruşturmada ailenin küçük çocuğu Mert Avcı (31) gözaltına alındı. Olay zamanına ait kamera kayıtları, telefon sinyalleri ve elde edilen deliller doğrultusunda cinayeti işlediği belirlenen Mert Avcı’nın cinayetleri de ağabeyinin anne ve babasını öldürdükten sonra intihar ettiği şeklinde kurgulamaya çalıştığı ortaya çıktı.