Bakan Göktaş: Bugün 9 bin 277 koruyucu ailemiz, 11 bin 22 çocuğumuzun hayatına dokunuyor
Bakan Göktaş: Bugün 9 bin 277 koruyucu ailemiz, 11 bin 22 çocuğumuzun hayatına dokunuyorİstanbul Ticaret Üniversitesi Kadın ve Aile Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen ‘Aile Olmanın Değeri: Yuva Olmak’ başlıklı programın kapanışında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Bir çocuğun hayatını değiştiren şeyler çoğu zaman büyük imkanlar değil, sevgiyle kurulan bir yuva, güven veren bir aile ve yanında olduğunu hissettiren bir eldir. Bugün aynı şekilde 9 bin 277 koruyucu ailemiz, 11 bin 22 çocuğumuzun hayatına dokunuyor. Onların kalplerine güveni, emeği ve sevgiyi aşılıyor. Her bir evladımızın kendi biricik yolunu çizmesine, daha güçlü adımlarla yürümesine destek oluyor" dedi.
10.06.2026Politika
İletişim Başkanı Duran'dan 'Milli Aile Haftası' mesajı
İletişim Başkanı Duran'dan 'Milli Aile Haftası' mesajıİletişim Başkanı Burhanettin Duran, 'Milli Aile Haftası'na ilişkin mesaj yayımladı.
25.05.2026Gündem
Bakan Göktaş: Aile kurumunun önemini sahada en güçlü biçimde anlatacağız
Bakan Göktaş: Aile kurumunun önemini sahada en güçlü biçimde anlatacağızAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Milli Aile Haftası açılış programında, "81 ilimizde etkinlikler düzenleyeceğiz. Her yaş grubuna uygun etkinliklerle aile değerlerimizi daha geniş kitlelerle buluşturacağız. Söyleşiler, etkinlikler ve farkındalık çalışmalarıyla aile kurumunun önemini sahada en güçlü biçimde anlatacağız" dedi.
23.05.2026Politika