AK Parti'li Dağ: CHP, Esad'ın devrilmesine ağıt yakacak noktaya gelmiştir
AK Parti'li Dağ: CHP, Esad'ın devrilmesine ağıt yakacak noktaya gelmiştirAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Suriye'de son dönemde yaşananlar, Türkiye'nin diplomasideki ve uluslararası arenadaki rolüne ilişkin birçok gerçeği de göz önüne sermiştir. Suriye devrimi, Türkiye siyasetinde de bir turnusol kağıdı görevi görmüştür. 13 yıl boyunca yaşanan katliam ve zulümlere sessiz kalan, halkın haklı zaferine gölge düşürmek isteyenler kendini göstermiştir. CHP, Esad'ın devrilmesine ağıt yakacak noktaya gelmiştir" dedi.
9.01.2025Politika
AK Parti'li Dağ: Terörist Dilşah Ercan, CHP raporunda 'tutuklu gazeteci' olarak ifade edilmiş
AK Parti'li Dağ: Terörist Dilşah Ercan, CHP raporunda 'tutuklu gazeteci' olarak ifade edilmişAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mersin'de polisevine saldırı düzenleyen teröristlerden Dilşah Ercan'ın, CHP'nin hazırladığı 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda 'tutuklu gazeteci' olarak yer aldığını açıkladı.
27.09.2022Gündem
AK Parti'li Dağ’dan, CHP'ye 'AYM' tepkisi
AK Parti'li Dağ’dan, CHP'ye 'AYM' tepkisiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin, desteklediği ve TBMM Genel Kurulu'nda, 'evet' oyu verdiği 'e-Ticaret Kanunu'nun bazı maddelerinin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvuru yapmasına tepki gösterdi.
14.09.2022Politika
AK Parti'li Dağ, engelli parkurunu gözlerine bant takıp, gezdi
AK Parti'li Dağ, engelli parkurunu gözlerine bant takıp, gezdiBilecik'te farkındalık oluşturmak için kurulan engelli parkurunu gözleri bantlı şekilde gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, herkesin potansiyel engelli adayı olduğunu söyledi. Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için çözüm ürettiklerini de belirten Dağ, "Öncelikle sosyal ve toplumsal hayata katılımlarını sağlamamız lazım" dedi.
13.05.2022Politika