Son dakika AK Parti İstanbul İl Başkanlığı haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 140 ak parti istanbul il baskanligi haberi bulunmuştur.
'Türkiye Yüzyılı Buluşmaları' AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda yapıldı'Türkiye Yüzyılı Buluşmaları' kapsamında düzenlenen programda AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş, partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na taziye ziyaretiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul il başkanlığına gelerek, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için taziye ziyaretinde bulundu. Konuyla ilgili AK Parti'nin soysal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Fatma Sevim Baltacı için İl Başkanlığımıza taziye ziyaretinde bulundu" denildi.
Bakan Tunç: Kendi partisindeki karışıklıklar nedeniyle nereye sataşsak diye düşünüyorAK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda İstanbul 2. ve 3. bölge avukatlarıyla bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "3 gündür Sayın Kılıçdaroğlu Twitter üzerinden sorular soruyor. Sorduğu sorular ne hukuki ne de bir anlamı var. Tabi kendi partisindeki karışıklıklar nedeniyle acaba nereye sataşsak, yargıya mı sataşsak diye düşünüyor. Maalesef bir de bunlarla uğraşıyoruz" ifadelerini kullandı.
Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan farklı şehirde oy kullanacaklar için 815 otobüs İkamet adresi farklı şehirlerde olanların da oy kullanabilmesi için AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor. İstanbul'dan 815 otobüs Türkiye'nin çeşitli şehirlerine hareket edecek. İlk otobüsler bugün öğlen saatlerinde yola çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP genel başkanı zehirli bir siyaset diline sarılmaktadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndaki istişare toplantısında "CHP Genel Başkanı, koltuğunu kaybedeceğini anladıkça daha da çirkinleşmekte, zehirli bir siyaset diline sarılmaktadır. Kendi dipsiz karanlığına, ülkeyi ve milleti de sürüklemeye çalışmaktadır. Biz, bu oyuna asla ve asla gelmeyeceğiz" dediği öğrenildi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde partililerin bekleyişiCumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri sonrası AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde partililerin bekleyişi sürüyor. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı il başkanlığı binasının çevresinde her geçen saat hareketlilik artıyor.
Soylu'dan şehit yakını ve gazilere silah ruhsatıyla ilgili kolaylık sözüİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüp'te Şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınlarıyla iftarda buluştu. Doğum günü olan gazilerin doğum günlerinin kutlandığı iftar yemeğinde konuşan Soylu, "Gazilerimizin silah ruhsatıyla ilgili bir süresizlik meselesi var. Yarın sabah itibariyle talimat vereceğim. Yönetmeliğin hemen değişmesini sağlayacağım" dedi.
Kurtulmuş: Flake'in ziyareti taraf tutma gibi bir pozisyon ortaya çıkarmıştırAK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Yeni Azerbaycan Partisi'nin AK Parti'ye destek açıkladığı basın toplantısında açıklama yaptı. Kurtulmuş, "Azerbaycanlı kardeşlerimiz de diğer ülkelerdeki dostlarımız da hatta Türk ve İslam dünyasının dışında kalan mazlum milletler de güçlü ve büyük bir Türkiye'nin kendi hayırlarına olduğunu biliyorlar. Dua ve destekleriyle bu seçimde AK Parti'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için görüşlerini beyan ediyorlar." ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, ABD Büyükelçisi Jeff Flake ile ilgili soruya ise "Cumhurbaşkanımıza gitmeden, Kılıçdaroğlu'na gitmesi açıkçası bir yerde bir taraf tutma ya da bir şekilde tarafını belirleme gibi bir pozisyon ortaya çıkarmıştır" dedi.
Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 'Türkiye Yüzyılı' eğitimiAK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından il ve ilçe teşkilat mensuplarına yönelik 'AKademi İstanbul' eğitimleri verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilan ettiği Türkiye Yüzyılı vizyonunun öne çıktığı eğitim programları hakkında bilgi veren AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kaan, "AKademi İstanbul eğitim programlarımız kapsamında Etkili İletişim'den Hizmet Bilinci'ne, Teşkilat Yönetimi'nden Sosyal Medya Kullanımı'na kadar çeşitli dersler verildi. Özellikle Türkiye Yüzyılı vizyonu hakkında teşkilatımız detaylı bilgilendirildi. Eğitimlerden yaklaşık 10 bin kişi istifade etti" dedi.
Bakan Özer: İstanbul'da yönetici akademisi açtıkMilli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "İstanbul'da yönetici akademisi açtık. Türkiye'nin tüm okul yöneticilerini İstanbul'a getiriyoruz. Bundan sonraki ilk müdürler toplantısında, kıymetli öğretmenimizi de davet edeceğiz." dedi.
Bakan Özer: 2022'nin sonuna kadar kalfa ve çırak sayımızı 1 milyona çıkaracağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Esenyurt'taki bir demir fabrikasında staj yapan meslek lisesi ve mesleki eğitim merkezi öğrencileri ile bir araya geldi. Burada konuşan Bakan Özer "Bugün itibariyle 710 bin çırak ve kalfanın olduğu bir işgücü piyasamız var. Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi 2022 yılının sonuna kadar bu rakamı 1 milyona çıkartacağız" dedi.
Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda devir teslim yapıldıAK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda, 7. Olağan İl Kongresi'nin ardından devir teslim töreni yapıldı. Görevi devreden eski İl Başkanı Bayram Şenocak, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve yönetimine muvaffakiyetler diledi. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe de Bayram Şenocak ve yönetimine teşekkürlerini iletti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sütlüce'deCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki programının ardından 23.40 sıralarında Sütlüce'de bulunan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'na geldi.
Partililer, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda toplanmaya başladıAK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda seçim sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Buraya gelen bazı vatandaşlar İl Başkanlığı binasının önünde bayrak açarak 'Recep Tayyip Erdoğan' şeklinde sloganlar attılar.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan şehit aileleri ve gaziler için kahvaltı programıŞehit aileleri ve gaziler AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde biraraya geldi. Programda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, "Görevimiz gereği birçok şehit ailesi, gazi aileni ziyaret etme fırsatını bugüne kadar sahip olduk ve şuna bizzat şahit olduğumu ifade etmek istiyorum. Hangi ziyaretimizi gerçekleştirirsek gerçekleştirelim ziyaret ettiğimiz sahnede gazimizi şehidimizin Rabbimiz tarafından özel olarak seçilmiş kişiler olduğuna bizzat şahit olduk" dedi.
Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.