Son dakika BBP Genel Başkanı Mustafa Destici haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 596 bbp genel baskani mustafa destici haberi bulunmuştur.
Destici: Genel af da umut hakkı da söz konusu değilBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Terörist başı Öcalan başta olmak üzere terör cinayetlerinin emrini veren ya da bunları bizzat gerçekleştiren teröristler için bu ülke asla umut hakkı vermez ve vermeyecektir. Bir genel af asla söz konusu olmaz ve inanıyorum ki olmayacaktır. Bu milletin adı Türk milletidir; bunun değiştirilmesine ya da ikinci, üçüncü unsurların eklenmesine de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müsaade edilmeyecektir” dedi.
Destici: Bu ülkede savaş yok, terör varBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Ana muhalefet partisi, toplumsal barış konferansı düzenledi. Savaş mı var bu ülkede, barış konferansı düzenleniyor? Kimle kimin arasında savaş var? Türklerle Kürtler ne zaman savaştı da bugün savaşsınlar? Biz kardeşiz. Bir terör örgütü var ve bu terör örgütüyle de Türkiye Cumhuriyeti devleti pazarlık masasına oturup barış sağlayamaz. Buradan barış çıkmaz” dedi.
Destici: Biz sadece parti değil, milletizBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “33’üncü yılımızda söz veriyoruz. Çocuklarımıza uzanan ellere idam ipini geçirmedikçe, emeklimizin sofrasına hakkı olan ekmeği koymadıkça bize rahat ve uyku haramdır. Biz Büyük Birlik'iz, biz milletin vicdanıyız. Büyük Birlik Partisi sadece bir parti değil, Türk milletinin ta kendisidir. Güneş doğacak, adalet gelecek, milletin yüzü gülecek. Ne mutlu Türk'üm diyenler kazanacaktır” dedi.
Destici: Türk milletinin tek bir ferdi yaşadığı sürece bayrak yere düşmeyecekBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sanal medya hesabından yaptığı açıklamada, dünya var olduğu sürece Türk milletinin var olmaya devam edeceğini belirterek "Dünya üzerinde Türk milletinin tek bir ferdi yaşadığı sürece Allah'ın inayetiyle bayrak yere düşmeyecek" dedi.
Destici: Terörün kökünü kazıyacağızBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “ikinci bir İsrail ve bir terör devleti kurulup hem bölgedeki kardeşlerimizin hem de Türkiye’nin başına bela olmasına müsaade mi edeceğiz? Siz ne derseniz deyin, terörün kökünü kazıyacağız. Aklını başına almayan terör sevicilerinin de kökünü kazıyacağız. Herkesin aklını başına alması lazım” dedi.
Destici: Seçim yasasıyla ilgili birtakım değişiklikler olacaktırBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “2026, yani bu yıl içerisinde belki bir anayasa değişikliği gündeme gelebilir. Belki mecliste bir anayasa değişikliği gerçekleşebilir. Bütün bu süreçlerin yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Bir de 50 artı 1 devam edecek mi? 40 artı 1'e mi inecek? Mutlaka seçim yasasıyla ilgili birtakım değişiklikler olacaktır. Çok köklü olmasa da bu tür bazı değişikliklerin olacağı ihtimalin yüksek olarak görüyorum” dedi.
Destici: Kimse Venezuela'yla Türkiye'yi birbirine karıştırmasınBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Kimse Venezuela'yla Türkiye'yi birbirine karıştırmasın. Venezuela'yı küçümsemek için ifade etmiyorum. Ama Türkiye ve Türk milleti dünyada hiçbir milletle ya da devletle kıyaslanamayacak bir noktadadır, bir durumdadır. Biz Türk milleti, Kürşat’ın 40 adet çerisiyle Çin Sarayı'nı bastığı bir milletin ahfadıyız. Dolayısıyla bizim sarayımızı basacak daha anasından doğmamıştır. Buna yeltenen de mutlaka hesabını en ağır bir şekilde öder” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sözlerimizi tutmanın bahtiyarlığıyla aziz milletimizin karşısındayızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hatay'ın bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalıştık. Tüm dünyaya örnek olacak bir şekilde yaralarımızı sardık. 23 yıl boyunca emanetinize hıyanet etmedik. Sizden aldığımız güçle bugünlere gelmeye başladı. Bugün alnımız ak, başımız dik bir şekilde karşınızdayız. Sözlerimizi tutmanın onuru, kıvancı ve sonsuz bahtiyarlığıyla aziz milletimizin karşısındayız” dedi.
BBP Genel Başkanı Destici: Suçta caydırıcılığı yok ediyorsa bu düzenlemelerin faydası değil zararı vardırBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Maalesef bizde suçun karşılığı verilmiyor. Mahkemede verilse bile daha sonra birtakım yargı paketleriyle infaz düzenlemeleriyle maalesef suçlular, suçun gerçek cezasını çekmeden salıveriliyor. Son yargı paketinde de 50 binden fazla mahkum salındı. Elbette bu tür düzenlemeler yapılabilir ama suçta caydırıcılığı yok ediyorsa bu düzenlemelerin faydası değil zararı vardır” dedi.
Destici: Şehit liderimizin davası dimdik ayaktadırBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kurucu şehit liderimizin davasında ne kadar samimi olduğu, ihlaslı olduğu, bugün onun şehadetinden 16 yıl geçmiş olmasına rağmen dimdik ayaktadır ve güçlenerek devam etmektedir. Allah'ın izniyle dünya var oldukça, onun davasının davacısı olmaya devam edeceğiz" dedi.
Bakan Kurum'dan 455 bininci konut teslimine ilişkin tanıtım filmi paylaşımıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek 'Asrın İnşası Türkiye'nin Başarısı: 455 Bin Konut Tamam' temalı programın tanıtım filmini sosyal medya hesabından paylaştı.
Bakan Kurum'dan 455 bininci konut teslimine ilişkin tanıtım filmi paylaşımıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek 'Asrın İnşası Türkiye'nin Başarısı: 455 Bin Konut Tamam' temalı programın tanıtım filmini sanal medya hesabından paylaştı.
BBP Genel Başkanı Destici'den asgari ücret açıklamasıBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Açıklanan asgari ücret rakamı milyonlarca işçinin ve ailesinin gerçek geçim şartlarını karşılamaktan çok uzaktır. Büyük Birlik Partisi olarak en başından beri açıkça ifade ettik. Asgari ücret bir lütuf değildir. Bir yardım değildir. Çalışanın, işçinin, emekçinin alın terinin karşılığıdır. Açıklanan rakam kabul edilebilir bir oran değildir, bir rakam değildir. Bizim talebimiz yüzde 50 artıştır” dedi.
Destici: Tek dil ilkemizden asla taviz verilemezBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Devletin dili, yapısı ve egemenliği tartışmaya açıldığında mesele artık demokrasi değil, devletin varlığı meselesidir. Türkiye Cumhuriyeti, terörle müzakere eden değil; terörü hukuk içinde tasfiye eden bir devlettir. Bu gerçek, hiçbir söylemle ve barış ambalajlı sahte girişimlerle örtülemez. Demokratik, sivil anayasaya evet; ancak terör örgütü ve siyasi uzantılarının devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin birliğini, resmi eğitim dilimizi ve kimliğimizi esas alan değişikliklere sonuna kadar hayır. Netice, tek dil ilkemizden asla taviz verilemez” dedi.
Destici: Bütçe açığı olmamalı, denk bütçe yapmalıyızBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Cari açığımız var çünkü dış ticarette bir türlü ihracat, ithalat dengesini yakalayamadık. Bu iki meseleyi halletmeden Türkiye ekonomisinin düzlüğe çıkmasını bekleyemeyiz. Bütçe açığı olmamalı, denk bütçe yapmalıyız. Dış ticaretimizde açıktan kaynaklanan ve daha sonra da bunu başka gelirlerle telafi edemediğimiz bir cari açıkla da muhatap olmamalıyız” dedi.
Destici: Asgari ücret net yüzde 50 artırılmalıdırBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Asgari ücret net yüzde 50 artırılmalıdır. Adaletli olan budur. Çünkü ocak ayında bir önceki yılın enflasyonu yüzde 50 gerçekleşmesine rağmen asgari ücret yüzde 30 artırıldı. Dolayısıyla da asgari ücretlimizin oradan bir yüzde 20 alacağı var. Bu yıl sonu da yüzde 30 gerçekleşecek. Otuz bir. Bunu da üstüne koyduğumuzda en az yüzde 50 gibi bir artış olmalı ve asgari ücret net 33 bin 50 TL yapılmalıdır” dedi.
Destici: Kalıcı barış, devletin gücüyle tesis edilirBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Sahada kalıcı barış, kapalı kapılar ardında yürütülen müzakerelerle değil; hukukla, şeffaflıkla ve millet iradesiyle ve en önemlisi de devletin gücüyle tesis edilir” dedi.
Destici: Komisyon, İmralı'nın ayağına gitmemeliBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kurulan komisyon, İmralı'nın ayağına gitmemeli, terör örgütünün değirmenine asla su taşımamalıdır" dedi.
Destici: Bu millet, hainlerin taleplerine asla geçit vermezBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kimse bu milleti kimlik üzerinden bölmeye kalkmasın. Bu millet barış ister, terörsüz bir Türkiye ister. Ama hainlerin taleplerine asla geçit vermez" dedi.
Destici: KKTC’nin adı Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak yenilenmeliBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kuruluşunun 42’nci yılını şahsım ve Büyük Birlik Partisi camiası adına bir kez daha yürekten kutluyor, yaşasın bağımsız Kıbrıs Türk Cumhuriyeti diyorum. Artık bu kuzey kelimesini de kaldırıp direk Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dememiz gerektiğini ve Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak devletin isminin yenilenmesini de buradan bir kez daha ifade ediyorum” dedi.
Destici: Spekülatif haberleri yayanları kınıyorumBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "20 şehidimiz var. Aileleri, yakınları var ve her birinin acısını ayrı ayrı yüreğinde hisseden önce 85 milyonluk Türkiye ve onunla birlikte 300 milyonluk bir Türk dünyası var. Onun için bu spekülatif yorum ya da haberleri yayanları ben kınıyorum ve şehitlerimizin aziz hatırasına Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Türk milletine karşı sorumlu ve saygılı olmaya davet ediyorum” dedi.
Bbp Genel Başkanı Mustafa Destici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.