Deli balından fazla tüketince hastanelik oldu
Deli balından fazla tüketince hastanelik oldu Düzce'de Hüseyin Pak (80), sağlıkçıların günde bir kaşıktan fazla yenmemesi konusunda uyardığı deli balından, öksürük sorununa çözüm olacağını düşünerek fazla miktarda tüketmesi sonucu hastanelik oldu. 
29.01.2023 Gündem
‘Kuraklıkla acı balda zehir etkisi arttı’
‘Kuraklıkla acı balda zehir etkisi arttı’ Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) bal uzmanı Prof. Dr. Sevgi Kolaylı, Düzce’de kovanlardaki balı yiyen yavru ayının baygınlık geçirmesiyle gündeme gelen acı balda zehir etkisinin, kuraklığın etkisiyle arttığına dikkat çekti. Bölgede ‘deli bal’ olarak da adlandırılan balın tüketilmemesi uyarasında bulunan Kolaylı, “Kurak zamanlarda verimi artan deli balda toksinlerin miktarı da doğal olarak artıyor. Balları tüketen insanlarda da zehirlenmeler oluyor" dedi.
15.08.2022 Video
‘Kuraklıkla acı balda zehir etkisi arttı’
‘Kuraklıkla acı balda zehir etkisi arttı’ Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) bal uzmanı Prof. Dr. Sevgi Kolaylı, Düzce’de kovanlardaki balı yiyen yavru ayının baygınlık geçirmesiyle gündeme gelen acı balda zehir etkisinin, kuraklığın etkisiyle arttığına dikkat çekti. Bölgede ‘deli bal’ olarak da adlandırılan balın tüketilmemesi uyarasında bulunan Kolaylı, “Kurak zamanlarda verimi artan deli balda toksinlerin miktarı da doğal olarak artıyor. Balları tüketen insanlarda da zehirlenmeler oluyor" dedi.
15.08.2022 Foto Galeri

Benzer Haber Etiketleri

deli bal bal zehirlenme düzce hastane