Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası öncesi yüksek irtifa kampı için Kayseri'deMEKSİKA'nın San Juan de los Lagos şehrinde 13-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, hazırlıklarını Teknik Direktör İsmail Temiz yönetiminde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 1850 metre rakımlı Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdürüyor.
Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası öncesi yüksek irtifa kampı için Kayseri'deMeksika'nın San Juan de los Lagos şehrinde 13-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı, hazırlıklarını Teknik Direktör İsmail Temiz yönetiminde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 1850 metre rakımlı Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdürüyor.
Ampute Milli Futbol Takımı kaptanı Taştan: Bütün organizasyonlara şampiyon olmak için gidiyoruzTürkiye Ampute Milli Futbol Takım kaptanı Fuat Taştan, “Biz son dünya şampiyonasından ziyade gittiğimiz her turnuvada 1’incilik için mücadele eden bir ekibiz. Tabi yukarıda kalmak, 1’inci apoleti korumak hedefimiz ama onun dışında biz gittiğimiz bütün organizasyonlarda şampiyon olmak için gidiyoruz. Çünkü çalışmalarımızda o yönde” dedi.
A Milli Takım, Miami’deki ilk antrenmanını yaptıDünya Kupası öncesinde hazırlıklarını sürdürmek için Amerika Birleşik Devletleri’nin Miami şehrine gelen A Milli Futbol Takımı, buradaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Miami’deki ilk antrenman öncesinde sahaya çıktıDünya Kupası hazırlıklarını ABD’nin Miami kentinde sürdüren A Milli Futbol Takımı’nın ilk antrenmanı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu sahaya çıktı. Hacıosmanoğlu, sahada kısa süre top oynadı ve kaleye şut attı. Ay-yıldızlılar ardından teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde antrenmana başladı.