Son dakika Fatih Sultan Mehmet Köprüsü haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 600 fatih sultan mehmet koprusu haberi bulunmuştur.
İstanbul'da etkili olan sis havadan görüntülendiİstanbul'un bazı bölgelerinde ve boğaz çevresinde etkili olan sis havadan görüntülendi. Kısıtlı görüş nedeniyle gemi trafiği çift yönde geçici olarak askıya alınırken 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü sis bulutlarının altında kaldı.
Beykoz TEM Otoyolu'nda kamyonet alev alev yandıBeykoz TEM Otoyolu'nda seyir halindeki kamyonette henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken kamyonette hasar meydana geldi. Yangın çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
İstanbul'da özel günlerde metrobüsün güzergahının değiştirilmesi kararlaştırıldıİstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında alınan kararla, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün kapatıldığı spor, kutlama ve anma benzeri organizasyonlar sırasında metrobüslerin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanmasına izin verildi.
İstanbul'da etkili olan sis havadan görüntülendiİstanbul'un bazı bölgelerinde ve boğaz çevresinde etkili olan sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü görünmez hale gelirken sürücüler yolda yavaş ilerlemek zorunda kaldı. İBB trafik verilerine göre saat 07.50 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 71 olarak ölçülürken etkili olan sis ve yoğun trafik farklı noktalarda havadan görüntülendi.
Emirgan Sahili'nde erkek cesedi bulundu; yakınları gözyaşlarına boğulduFatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde aracından inerek atladığı öğrenilen kişinin cansız bedeni Emirgan İskelesi'ne çıkarıldı. Polisin incelemelerinde ölen kişinin Ruhi Bora Koçak (51) olduğu tespit edildi. Yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu Koçak’ın cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
L'Étape Türkiye by Tour de France ikinci kez İstanbul'da düzenlendiTour de France'ın amatör bisiklet yarışı serisi L'Étape Türkiye, ikinci yılında iki binin üzerinde sporcuyu İstanbul'un kalbinde bir araya getirdi. Beykoz'dan başlayan yarış, Boğaz'ın eşsiz manzarası eşliğinde unutulmaz anlara sahne oldu.
Tour De France bisiklet yarışı nedeniyle FSM Köprüsü Anadolu geçişi trafiğe kapatıldıİstanbul'da düzenlenen Tour de France’ın yol bisikleti resmi amatör serisi ve uluslararası formatı L’Étape Türkiye by Tour de France bisiklet yarışı nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü (FSM) Anadolu Yakası’na geçiş yönü trafiğe kapatıldı. Bisiklet turu nedeniyle saat 08.00 itibarıyla trafiğe kapatılan FSM Köprüsü Anadolu Yakası istikametinin saat 12.00’de trafiğe açılması bekleniyor.
L’Étape Türkiye by Tour de France, 11–12 Ekim’de bisiklet tutkunlarını İstanbul’da buluşturacakTour de France’ın amatör bisiklet yarışı serisi L’Étape Türkiye by Tour de France, 11–12 Ekim’de bisiklet tutkunlarını İstanbul’da buluşturacak. Organizasyon, geçtiğimiz yıl Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerindeki efsanevi geçişiyle hafızalara kazınarak dünyanın en iyi L’Etape yarışlarından birisi olarak konumlanmıştı. Bu yıl ise etkinlik bir adım daha ileri taşınarak Beykoz Spor Ormanı’nda gerçek bir bisiklet festivali havasında gerçekleşecek.
Galata Kulesi TEKNOFEST’in ışığıyla parladıİstanbul’un önemli simgelerinden Galata Kulesi, havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İstanbul’un tanıtımına ev sahipliği yaptı.
DMM'den 'köprü ve otoyollar satılıyor' iddialarına ilişkin açıklamaİletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM), yapılan açıklamada, otoyol ve köprülerin satılacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Orta Vadeli Plan'da (OVP) yer alan özelleştirme gelir hedefi, köprü ve otoyolların mülkiyet devrini değil, işletme hakkı devirlerinden sağlanacak gelirleri kapsamaktadır" ifadeleri kullanıldı.
Avrupa ve Asya Triatlon Şampiyonaları tarihte ilk kez bir arada İstanbul'da yapılacakİstanbul, dünyanın kıtalararası ilk ve tek triatlon organizasyonuna ev sahipliği yapan şehir olarak yeniden tarih yazmaya hazırlanıyor. Avrupa ve Asya Triatlon Şampiyonaları 30-31 Ağustos 2025 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek ve iki farklı kıta şampiyonasının tek çatı altında yapılması dünya spor tarihinde bir ilk olacak.
Bakan Uraloğlu: 2024'te taşıt-kilometre değeri 163 milyara yaklaştıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002'de 8,5 milyon olan araç sayısının bugün yaklaşık 32 milyona çıktığını belirterek, "Ülkemizde bin kişiye düşen otomobil sayısı bugün itibarıyla 194'e ulaştı. Taşıt hareketliliği incelendiğinde ise 2003 yılında taşıt-kilometre değeri 52,3 milyarken 2024 yılında 3 katını aşarak 163 milyara yaklaştı” dedi.
Fenerbahçe Beko’nun bayrakları köprüleri süslediEuroLeague ve Türkiye Kupası şampiyonluklarının yanı sıra Basketbol Süper Ligi’nde de mutlu sona ulaşarak 3 kupalı bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı’nın dev bayrakları lig şampiyonluğunun ardından Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprülerine asıldı. Dev bayraklardan ilki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde dalgalanmaya başladı. Sarı-lacivertlilerin ikinci bayrağı ise Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü süsledi.
15 Temmuz, Türkiye ve dünyada geniş kapsamlı etkinliklerle anılacakCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, 'Zaferin Adı Türkiye' temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri gerçekleştirilecek.
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk bayrağı asıldı15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı. Bayrak, 16 Temmuz sabahına kadar asılı kalacak.
Emlak Konut Genel Müdürü Yılmaz: İstanbul’un en köklü semtinde Senfoni Etiler projesi hayata geçiyorEmlak Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz, Etiler’de hayata geçirilen Senfoni Etiler projesinin lansmanında açıklamalarda bulundu. Senfoni Etiler’i tanıtan Yılmaz, gayrimenkul sektörü, Emlak Konut’un stratejilerini ve gelecek planlarını da değerlendirdi. Projenin yatay mimariye göre tasarlandığını belirten Yılmaz, “Senfoni Etiler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne, metroya ve ana ulaşım hatlarına yakın konumuyla İstanbul’un her noktasına erişim kolaylığı sağlıyor. Projemiz, yaşam kalitesini yükselten, kentle uyumlu ve sürdürülebilir şehircilik anlayışımızın güncel bir yansımasıdır” dedi.
Emlak Konut Genel Müdürü Yılmaz: İstanbul’un en köklü semtinde Senfoni Etiler projesi hayata geçiyorEMLAK Konut GYO Genel Müdürü Yasir Yılmaz, Etiler’de hayata geçirilen Senfoni Etiler projesinin lansmanında açıklamalarda bulundu. Senfoni Etiler’i tanıtan Yılmaz, gayrimenkul sektörü, Emlak Konut’un stratejilerini ve gelecek planlarını da değerlendirdi. Projenin yatay mimariye göre tasarlandığını belirten Yılmaz, “Senfoni Etiler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne, metroya ve ana ulaşım hatlarına yakın konumuyla İstanbul’un her noktasına erişim kolaylığı sağlıyor. Projemiz, yaşam kalitesini yükselten, kentle uyumlu ve sürdürülebilir şehircilik anlayışımızın güncel bir yansımasıdır” dedi.
Kağıthane’de moloz yüklü TIR devrildiKağıthane’de moloz yüklü TIR devrildi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yaralanan kamyon şoförü hastaneye kaldırıldı.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.