Lezzet, aroma ve kokunun uzmanları, 2-3 Ekim'de İstanbul'da buluşuyor
Lezzet, aroma ve kokunun uzmanları, 2-3 Ekim'de İstanbul'da buluşuyor Kalite ve Ürün Deneyim Semineri, Ulusal Sütçülük Kongresi ve Süt Akademisi düzenleyicisi Karma Grup tarafından düzenlenen Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı (CONSENSE 2024) 2-3 Ekim'de gerçekleştirilecek. Lezzet, aroma ve koku uzmanlarının bir araya geleceği etkinlik İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapılacak.
16.04.2024 Ekonomi
“Kışın tüketilen aşırı sıcak içecekler kanser riski oluşturuyor”
“Kışın tüketilen aşırı sıcak içecekler kanser riski oluşturuyor”  Kışın tüketilen aşırı sıcak içeceklerin ileriki yıllarda kanser riski oluşturduğunu söyleyen Gastroenteroloji Bölümü'nden Prof. Dr. Vedat Göral, “Sıcak içecekler 65 derecenin üstünde her gün çok sayıda tüketildiğinde yemek borusunda yanma, erozyon, tahriş ile ortaya çıkan özofajit tablosuna yol açıyor. Aynı zamanda ileriki yıllarda yemek borusunda ve gırtlakta kanser riski oluşturuyor. İçilen çay veya diğer içeceklerin sıcaklığı 65 derecenin altında olmalı” dedi.  
11.01.2024 Sağlık-Yaşam
Tamek dört yeni içeceğini tanıttı
Tamek dört yeni içeceğini tanıttı Meyve suyu firması Tamek, ürünleri arasına Miksoloji Serisi’ni kattığını duyurdu. Seride sevilen geleneksel meyvelerle nadir bulunan egzotik ve tropik aromalarla hazırlan dört çeşit meyve suyu bulunuyor.  
5.08.2022 Ekonomi
Tamek’in geleneksel ‘Saray Şerbeti’ yeniden raflarda
Tamek’in geleneksel ‘Saray Şerbeti’ yeniden raflarda OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde yer alan, gıda şirketlerinden Tamek, gelenekselleşen ramazan lezzeti Saray Şerbeti’ni yeniden satışa sunduğunu duyurdu. Karanfil, zencefil, vişne ve tarçın aromalı şerbet, 1 litrelik karton ambalajlarında tüketicilerin beğenisine sunuldu.  
11.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

içecek deneyim yiyecek sıcak kanser