Son dakika ifadesi ortaya çıktı haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ifadesi ortaya çıktı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ifadesi ortaya çıktı haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.808 ifadesi ortaya cikti haberi bulunmuştur.
Beyoğlu'nda Galatasaraylı futbolcu Torreira'ya saldıran şüpheli: Fotoğraflarını gördüğüm için Torreira'ya nefret beslemeye başladımBeyoğlu'nda Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, röntgen teknikeri olan Yusuf Y.'nin (32) yumruklu saldırısına uğradı. Olayın ardından kaçmaya çalışan Yusuf Y., gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Şüpheli adliyedeki ifadesinde, "Ben İpek B.'ye platonik olarak duygu beslemekteydim. İpek B. benden rahatsız olduğu için daha önceden hakkımda uzaklaştırma kararı almıştı. İpek B.'nin futbolcu Lucas Torreira ile 1 yıl önce instagram uygulaması üzerinde birlikte fotoğraflarını görmem sebebiyle Torreira'ya karşı nefret beslemeye başladım" dediği öğrenildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, saldırının sonrasına ait görüntüler ise ortaya çıktı.
Özkan Yalım'ın etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifade ortaya çıktıUşak Belediyesi'ne yönelik yürütülen 'rüşvet' soruşturması kapsamında kapsamında tutuklanan, etkin pişmanlıktan yararlanan Özkan Yalım'ın ifadesi ortaya çıktı. Yalım ifadesinde, "2023 yılı sonunda yapılan Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurultay öncesi yapılan kongrelerin masraflarında kullanılmak üzere o zaman CHP grup başkanı olan Özgür Özel'e 200 bin lira ve 1 milyon lira nakit olacak şekilde para verdim. 200 bin liralık parayı Özgür Özel'in Manisa'da bulunan evine nakit olarak götürdüm. Eve yaklaşınca Özgür Özel'i aradım. Kendisi bana parayı evin bahçe duvarı üzerinde, poşet içerisinde bırakmamı söyledi. Ben de dediği şekilde 200 bin lira parayı poşet içerisinde Özgür Özel tarafından alınmak üzere evin bahçesinin duvarına bıraktım ve oradan ayrıldım. 1 Milyon lira parayı Denizli ilinde CHP il başkanlığı binası yakınında Özgür Özel'in yakın arkadaşı olarak bildiğim Demirkan isimli kişiye Özgür Özel'in talimatıyla çanta içerisinde nakit olarak teslim ettim" dedi.
Mihriban'ı öldürüp, cesedini ormana gömen sanık için ağırlaştırılmış müebbet talebiİzmir'in Bornova ilçesinde cesedi toprağa gömülü bulunan Mihriban Yılmaz'ın (26) öldürülmesine ilişkin tutuklu sanık Fatih İnan (26) hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 'Nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İnan'ın cinayeti işledikten sonra inşaat işlerinde kullandığı keser ile çukur kazıp, cesedi gömdüğü belirtildi.
Kağıthane'de kızını silahla vuran damadını öldüren kayınvalide: Müdahale etmesem hepimizi öldürecektiKağıthanede kızını silahla yaralayan damadı Rüzgar Eser'i (33) göğsünden bıçaklayarak öldüren kayınvalide Delal A.(58) adliyeye sevk edildi. Delal A. emniyetteki ifadesinde, "Bir anda silahını çekerek ateş etmeye başladı. Bende ona engel olmak için mutfağa koşup bıçak aldım. Kızıma tekrar ateş etmeye çalışınca aramızda boğuşma oldu. Bu sırada elimdeki bıçağı rastgele salladım. Eğer ben müdahale etmesem hepimizi öldürecekti" dedi. Delal A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Şişli’de gelinini öldüren kayınvalide tutuklandı: Eşi 24 yıl önce uyuşturucudan ölmüşŞişlide Menekşe K. (58), 6 yıldır cezaevinde olan oğlunun dini nikahlı eşi Burçin Şahin’i (25) silahla başından vurarak öldürdü. Olayın ardından pencereye çıkan şüphelinin, 'Gelinimi öldürdüm, namusumu temizledim' dediği ve bir süre sigara içtiği iddia edildi. Gözaltına alınan Menekşe K.’nin ifadesinde 'Sen oğlumu nasıl aldatırsın, benim oğlum cezaevinde. Senin çocukların var utanmıyor musun' dedim. Silahı aldım ve ateş ettim’ dediği öğrenildi. Uyuşturucu madde ticareti suçundan kesinleşmiş 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Menekşe K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Menekşe K.’nin eşi Selahattin K.‘nin ise 24 yıl önce yüksek doz uyuşturucudan hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Şişli’de gelinini öldüren kayınvalidenin ifadesi ortaya çıktıŞişli’ de Menekşe K. (58), 6 yıldır cezaevinde olan oğlunun dini nikahlı eşi Burçin Şahin’i (25) silahla başından vurarak öldürdü. Olayın ardından pencereye çıkan şüphelinin, 'Gelinimi öldürdüm, namusumu temizledim' dediği ve bir süre sigara içtiği iddia edildi. Gözaltına alınan Menekşe K.’nin ifadesinde 'Sen oğlumu nasıl aldatırsın, benim oğlum cezaevinde. Senin çocukların var utanmıyor musun' dedim. O da bana bel altı bir cevap vererek 'Yaparım' dedi. Daha sonra sinirlendim, dolapta duran silahı aldım ve ateş ettim" dediği öğrenildi. Şüphelinin 'Uyuşturucu madde ticareti' suçundan kesinleşmiş 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.
Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti; ailenin avukatından mahkemeye 'suç vasfı hatalı' dilekçesiÜmraniye’de 19 Mart'ta silahlı saldırıda hayatını kaybeden futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı’nın ailesi, cinayet şüphelisi Alaattin Kadayıfçıoğlu hakkında hazırlanan iddianameye ilişkin mahkemeye dilekçe verdi. Dilekçede, suç vasfının hatalı olduğu, Kadayıfçıoğlu'nun 'kasten öldürme' suçundan değil 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanması talep edildi.
Ataşehir Belediye Başkanı Adıgüzel'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktıAtaşehir Belediyesi'nde ihale, imar ve iskan işlemlerine ilişkin rüşvet alındığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Adıgüzel ifadesinde, "Ne ben ne de çalışma arkadaşlarım herhangi bir rüşvet alışverişinin içinde bulunmamıştır" dedi.
Gülistan Doku soruşturmasında tutuklanan eski başhekim: Kayıtları silme bilgi ve becerim yokGülistan Doku soruşturması kapsamında hastane kayıtlarının silindiği iddiasıyla tutuklanan dönemin Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimi Çağdaş Özdemir’in ifadesi ortaya çıktı. Özdemir, ifadesinde, “Benim bu konu ile ilgili yetkim olmadığı gibi becerim de yoktur. Yetkisi veya becerisi olan birine talimat da vermedim” dedi.
Gülistan Doku soruşturmasında tutuklanan Mustafa Türkay Sonel’in ifadesi ortaya çıktıGülistan Doku soruşturması kapsamında tutuklanan Mustafa Türkay Sonel’in savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Hakkındaki suçlamaları reddeden Sonel, “Celal Altaş’ın ifadesinde geçen, oğlu Umut ile yaptığı telefon görüşmesinde iddia edilen ‘Ben bu tabancayla birisini vurdum’ şeklindeki beyan kesinlikle yalandır. Bu duruma şaşkınım, Umut ile aramızda böyle bir konuşma geçmedi. Gizli tanığın beyanındaki tecavüz olayı ile ilgili benim hiçbir ilgim ve alakam yoktur. Bu konu iğrenç bir durumdur” dedi.
İmamoğlu'nun koruması: Kamera bantlama işi koruma ekibinin aldığı karar doğrultusunda yapılmıştırİBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 92 tutuklu 414 sanık duruşmanın altıncı haftasında hakim karşısına çıktı.Duruşmada, otelde kameraları bantladığı görüntülerle gündeme gelen İmamoğlu'nun koruması Çağlar Türkmen savunma yaptı. Türkmen savunmasında, "Bana suç olarak isnat edilen kamera bantlama işi, koruma ekibinin almış olduğu karar doğrultusunda yapılmıştır. Suç değildir." dedi.
Gülistan Doku soruşturmasında 4 şüpheli adliyedeTunceli’de 5 Ocak 2020’den bu yana haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4’ü adliyeye sevk edildi.
Hande Erçel'in test sonucuna başsavcılıktan inceleme talep edildiÜnlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında saç, kan ve idrar örneği alınan oyuncu Hande Erçel'in test sonucunda 'Morfin' maddesi belirlendi. Başsavcılık Erçel'de tespit edilen maddelerin 'ilaç etken maddeleri' olup olmadığının incelenmesi için Adli Tıp 5'inci İhtisas Kurulu'na müzekkere yazısı gönderdi.
Beykoz'daki evinden parasının çalındığını belirten Fenerbahçeli futbolcu Skriniar'ın ifadesi ortaya çıktıFenerbahçe’nin Slovak yıldızı ve takım kaptanı Milan Skriniar evini taşıdığı sırada komodin içindeki yaklaşık 37 bin dolarının çalındığını belirterek polise ihbarda bulundu. Olayla ilgili taşıma işlemini yapan firmanın görevlisi 5 kişi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Skriniar polise verdiği ifadesinde "Taşınmak için bir firma ile anlaşmıştık. Saat 11:00 sıralarında gelip yüklediler 16:30 gibi yükleme bitti. Eve geçince 2'nci kattaki komodin içindeki paranın olmadığını fark ettim" dedi. Soruşturma sürüyor.
Tutuklanan Bozbey’in savcılık ifadesi ortaya çıktıBursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Nilüfer’de belediye başkanlığı yaptığı döneme ilişkin ‘usulsüzlük’ ve ‘rüşvet’ suçlamalarıyla tutuklanıp Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Mustafa Bozbey’in savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Bozbey, hakkındaki suçlamaları reddedip, etkin pişmanlıktan yararlanmak istemedi. Kendisinin çıkar amaçlı örgüt kurmadığını söyleyen Bozbey’in, “Usulsüzlük yapmadım. Ben hiç kimseden de bir rüşvet almadım. Bu iddiaları kendime zül kabul ediyorum ve iddiaların hepsini reddediyorum” dediği öğrenildi.
Polislere yönelik alaycı ifade kullanarak görüntü çeken şüphelinin emniyet ifadesi ortaya çıktıİsrail Konsolosluğu önünde çıkan çatışmada polislerin müdahale görüntülerini çekerken alaycı ifade kullanan ve sanal medyada görüntüleri paylaştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden birinin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli N.K. ifadesinde, "Video içerisinde yer alan gülme ve benzeri davranışlarım da herhangi bir alay etme veya küçümseme amacı taşımamaktadır. Bu davranışlar tamamen o anki ortamın etkisiyle gelişmiştir. Sözlerimin bu şekilde değerlendirilebileceğini düşünmedim. Olayın terör saldırısı olduğunu polisin çatıştığını yaklaşık 1 saat sonra öğrendim" dedi.
Çekmeköy'de annesi ve abisini öldüren şüpheli: Olayı daha önceden planlamıştımÇekmeköy'de annesi Medine Hepgülnar (61) ile ağabeyi Ekrem Hepgülnar'ı (41) silahla öldüren, diğer ağabeyi Kenan Hepgülnar'ı (38) ise yaralayan şüpheli S.H.(35)'nin savcılık ve emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli S.H. ifadesinde, "Ben olayı zaten daha önceden kafamda planlamıştım. Olay akşamı annem ve kardeşlerimle aramda herhangi bir tartışma ya da kavga olmadı. Ben olay sırasında koltukta oturuyordum. Onlar ayaktaydı, önce en büyük abim Ekrem'e, daha sonra Kenan'a, ardından anneme ateş ettim. Daha sonra rastgele ateş etmeye devam ettim. Polisler gelince olanları anlattım ve teslim oldum" dedi.
MUBRAŞ Yönetim Kurulu Başkanının taciz ettiği öne sürülen üniversitelinin ifadesi ortaya çıktıMuğla'da iş başvurusu için sanal ortamda iletişim kurduğu Muğla Büyükşehir Belediyesi Reklam A.Ş. (MUBRAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Arkan'ın (63) tacizine uğradığı ileri sürülen üniversite öğrencisi D.Ç.'nin (26) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. D.Ç., "En rahatsız olduğum, 'Bir gün D. Arkan olursan şaşırma' demesidir. Bu sözden sonra artık niyetinin iş olmadığını, benimle özel bir ilişki kurmaya çalıştığını anladım" dedi.
Taciz suçlamasıyla gözaltına alınan MUBRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı tutuklandıMuğla'da iş başvurusu için sanal ortamda iletişim kurduğu üniversite öğrencisi D.Ç.'ye tacizde bulunduğu öne sürülen Büyükşehir Belediyesi Reklam A.Ş. (MUBRAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Arkan (63), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Şarkıcı Gülben Ergen ifade vermek için adliyeye geldiFatmanur Çelik ve kızı Hira'nın ölümünün ardından sanal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle 'Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma' suçundan hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülben Ergen ifade vermek için Bakırköy Adliyesi'ne geldi. Ergen, savcılık ifadesinde, "Abla kardeş gibi görüşme yaptık. Yapılan görüşmedeki amacım çocuğun mağduriyetinin önlemesine yönelikti. Fatma Nur ile sonrasında da telefon ile görüşmelere devam ettik. Çocuğun tedavisi için hastaneye yatışını ben sağladım. Ayrıca ben yaşanan süreçle ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur hanımı da bilgilendirdim. Bu konuya ilişkin imkanlarım dahilinde çocuğa yardımcı oldum. Bunun dışında Bakanlığın çalışmalarına ilişkin aksi bir beyanda bulunmadım" dedi.
Pendik'teki otopark tartışması cinayeti: Bir anda oldu; kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorumPendik'te yaşadıkları binanın otoparkındaki çıkan park yeri tartışmasında Hüseyin Teke'yi (44) 11 yaşındaki kızının yanında silahla öldüren Seyfettin B.'nin (41) savcılık ifadesi ortaya çıktı. Seyfettin B., "Hüseyin'in bana ateş ettiğini gördükten sonra kendimi savunmak için ateş etmiş olabilirim. Ayağımdan yaralandığımı görünce kendimi kaybettim. Herşey bir anda siyah beyaz oldu. Tabancamla Hüseyin'e ateş ettiğim anı hatırlamıyorum. Hedef gözetme şansım zaten yoktu. Kaç el ateş ettiğimi de hatırlamıyorum" dedi.
Kahramanmaraş’ta babasını öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktıKahramanmaraş’ta babası Süleyman Köşker’i boğazını keserek öldüren Muhammet Ali Köşker’in savcılık ifadesi ortaya çıktı. Köşker, “Sabaha karşı herkes uyurken mutfaktan bir yemek bıçağı alarak babamın yatak odasına gittim. Yatakta tek başına yatıyordu, annem tuvaletteydi. Babamın üzerine atlayarak elimde bulunan bıçakla boğazını kestim” dedi.
Özkan Yalım'ın savcılık ifadesi ortaya çıktıUşak Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı. Yalım ifadesinde, "Mükerrer fatura kesildiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Benim ve belediyedeki üst düzey yöneticilerin geceleri eğlence mekanlarına giderek bunları belediyeye temsil ve ağırlama giderleri olarak ödettirdiğimiz yönündeki tanık beyanları asılsız olup, gerçeği yansıtmamaktadır. İddialara konu gece kulübü ve restoran, şirketlerim bünyesinde olup, belediyeye fatura edilen herhangi bir hesap ödemem söz konusu değildir" dedi.
İfadesi Ortaya Çıktı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.