Son dakika Kamuyu Aydınlatma Platformu haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kamuyu Aydınlatma Platformu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kamuyu Aydınlatma Platformu haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 765 kamuyu aydinlatma platformu haberi bulunmuştur.
Beşiktaş, Dusan Vlahovic’i açıkladıBeşiktaş, Sırp santrfor Dusan Vlahovic’in transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Trabzonspor'da Salih Malkoçoğlu, Al Jazira'ya transfer olduTrabzonspor, Salih Malkoçoğlu’nun Al Jazira’ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı. Bordo-mavili kulüp, transferden bonuslarla birlikte 4 milyon 350 bin euroya kadar gelir elde edecek.
OYAK Çimento, yılın ilk yarısında 2,2 milyar TL kar elde ettiOYAK Çimento, 2026 yılı ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Şirketin Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamaya göre 2026 yılının ikinci çeyreğinde FAVÖK’ünü yıllık bazda yüzde 4, bir önceki çeyreğe göre ise yüzde 40 artırarak 3,9 milyar TL seviyesine yükseltti.Yılın ilk yarısında elde ettiği net kar 2,2 milyar TL oldu.
Trabzonspor, Salah anlaşmasını duyurduTrabzonspor, yeni transfer Mohamed Salah ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulüp, Mısırlı futbolcuya her sezon için 17 milyon Euro garanti ücret ödeneceğini açıkladı.
Trabzonspor, Mohamed Salah ile görüşmelere başladıTrabzonspor, dünya futbolunun yıldız isimlerinden Mohamed Salah'ın transferi için ilk resmi adımı attı. Bordo-mavili kulüp, Mısırlı futbolcunun transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Trabzonspor, Rene Mitongo transferini resmen açıkladıTrabzonspor, Belçika ekibi Standard Liege forması giyen Rene Mitongo Muteba'yı kadrosuna kattı. Bordo-mavililer, 18 yaşındaki futbolcuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.
Fenerbahçe Futbol AŞ'de 7 istifaFenerbahçe Futbol AŞ'den 7 yönetim kurulu üyesi istifa etti. 7 ismin yerine gelecek olan üyelere bugün olağanüstü genel kuruldaki seçimde karar verilecek.
Oulai 30 milyon Euro’ya Fiorentina’daTrabzonspor, Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Christ Inao Oulai'nin İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'ya kesin transferi konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. Bordo-mavili kulüp, transferden bonuslarla birlikte toplam 30 milyon 61 Euro gelir elde edecek.
Trabzonspor, Cenk Özkacar ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladıTrabzonspor, milli futbolcu Cenk Özkacar'ın kesin transferi konusunda Valencia ile anlaşma sağladı. Bordo-mavili kulüp, 24 yaşındaki savunma oyuncusuyla opsiyonu kulübe ait olmak üzere 3+1 yıllık sözleşme imzalarken, İspanyol ekibine 1 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödenecek.
Galatasaray, Lesley Ugochukwu transferini açıkladıGalatasaray, Fransız orta saha oyuncusu Lesley Chimuanya Ugochukwu'nun şarta bağlı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak transfer edildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Beşiktaş, Trossard KAP’a bildirdiBeşiktaş, Leandro Trossard'ın transferi için oyuncunun kendisi ve kulübü Arsenal ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Trabzonspor'da Lovik, Molde'ye transfer olduTrabzonspor, Norveçli futbolcu Mathias Johan Fjortoft Lovik'in Molde'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlandığını açıkladı. Bordo-mavililer, transferden şarta bağlı bonuslarla birlikte toplam 4 milyon 400 bin Euro gelir elde edebilecek.
Bulls Yatırım Holding, Escar’ın çoğunluk hisselerini devraldıBulls Yatırım Holding, Escar Filo Kiralama'nın sermayesinin yüzde 77,62'sini temsil eden payların devrini 8 Temmuz itibarıyla tamamladığını duyurdu. Escar Filo Kiralama, 141,4 milyon dolar karşılığı 6,6 milyar TL tutarındaki bedel üzerinden gerçekleşen işlemle birlikte Bulls Yatırım Holding bünyesine katıldı. Şirketin, Escar Filo’nun tüm aktif ve pasifleriyle devralınmasına ilişkin birleşme işlemi için de gerekli yasal izin sürecini başlattığı bildirildi.
Trabzonspor, Aral Şimşir’in transferini resmen açıkladıTrabzonspor, Danimarka ekibi Midtjylland forması giyen Doğuhan Aral Şimşir'i kadrosuna kattı. Bordo-mavililer, 22 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Trabzonspor, Fatih Tekke’nin ücretini revize ettiTrabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke'nin 2029 yılına kadar devam eden sözleşmesinde ücret revizyonuna gitti. Bordo-mavili kulüp, deneyimli teknik adamın 2026-2027 sezonu için net 90 milyon TL olan ücretini 150 milyon TL'ye yükseltti.
Trabzonspor Olaigbe’yi Basel’e kiraladıTrabzonspor, Kazeem Olaigbe’nin 2026-2027 sezonu için İsviçre temsilcisi Basel’e geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu. Bordo-mavili kulüp, transferin 3 milyon 750 bin euro bedelli, zorunlu olmayan satın alma opsiyonunu içerdiğini açıkladı.
Balsu Gıda'dan 4,64 milyar TL sermaye artırımıİş insanı Cüneyd Zapsu'nun şirketi BG Holding'in, 4,64 milyar TL'yi sermaye avansı olarak Balsu Gıda'ya aktardığı açıklandı. Şirket, 5 milyar TL'lik kayıtlı sermaye tavanı dahilinde, 1 milyar 112 milyon TL olan çıkarılmış sermayesini artırma kararı aldığını bildirdi. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre süreç, mevcut ortakların rüçhan hakları kısıtlanarak tahsisli satış yöntemiyle yürütülecek.
Trabzonspor, Onana’yı 1 yıl daha kiraladıTrabzonspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak takımda forma giyen Andre Onana’yı 1 yıl daha kiraladığı Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Trabzonspor'dan 4 transferTrabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavililer; Melih Kabasakal, Samet Akaydın, Metehan Mimaroğlu ve Thierry Darnel Karadeniz ile anlaşmaya vardığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Bordo-mavili kulüp, 4 futbolcunun sözleşme süreleri ile mali detaylarını da kamuoyuyla paylaştı.
Felipe Augusto Zenit'e transfer olduTrabzonspor, Brezilyalı futbolcu Felipe Augusto’nun Rusya ekibi Zenit'e kesin transferi konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. Bordo-mavili kulüp, transferden garanti 15 milyon Euro, şarta bağlı bonuslarla birlikte ise toplam 20 milyon Euro gelir elde edecek.
Orzax’ın halka arzında talep toplama süreci başladıTakviye edici gıda üreticisi Orzax, halka arz sürecine ilişkin detayları İstanbul'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında paylaştı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan halka arza ilişkin dokümanlar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanırken, yatırımcılardan 29-30 Haziran ile 1 Temmuz tarihlerinde üç gün boyunca talep toplanacak.
Kamuyu Aydınlatma Platformu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.