Son dakika Katar Emiri Şeyh Temim haberleri ile ilgili DHA'ya eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Katar Emiri Şeyh Temim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Katar Emiri Şeyh Temim haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159 katar emiri seyh temim haberi bulunmuştur.
Arakçi'den Macron'a tepki: Tahran'daki yakıt depolarını havaya uçurduğunda İsrail'i kınamadıİran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İsrail ve ABD'nin İran'a yönelik saldırılarına sessiz kaldığını belirterek, “İsrail, Tahran'daki yakıt depolarını havaya uçurup milyonları zehirli maddelere maruz bıraktığında İsrail'i kınamadı” dedi.
Katar Emiri Al Sani ile Trump, telefonda görüştüKatar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile ABD Başkanı Donald Trump, yaptıkları telefon görüşmesinde, bölgesel barış ve güvenliği güçlendirmeye yönelik adımları ele aldı.
NATO Genel Sekreteri Rutte'den Türkiye'ye taziye mesajıNATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Azerbaycan'dan Türkiye'ye gitmek üzere havalanan ve Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen Türk Hava Kuvvetlerine ait ‘C130’ tipi askeri kargo uçağında yaşamını yitiren askerler için başsağlığı diledi.
Türkiye ile Katar arasında ortak bildiri ve anlaşmalar imzalandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani huzurunda çeşitli alanlarda anlaşmalar ile Yüksek Stratejik Komite 11’inci Toplantısı Ortak Bildirisi imzalandı.
Türkiye ile Katar arasında ortak bildiri ve anlaşmalar imzalandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani huzurunda çeşitli alanlarda anlaşmalar ile Yüksek Stratejik Komite 11’inci Toplantısı Ortak Bildirisi imzalandı.
Destici: Türkiye'nin stratejik pusulası net olmalıdırBüyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Kalıcı barış henüz sağlanmış değil. Sadece bir iyi niyet, güçlü bir iyi niyet adımı atılmıştır. Türkiye tedbirli olmalı. Daha da önemlisi Türkiye'nin stratejik pusulası net olmalıdır. Milli egemenlik, bağımsız duruş, ABD-İsrail iş birliğine, eksenine teslim olmamalı” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi Filistin'in yaralarını sarmamız gerekiyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi hep beraber Filistin'in yaralarını sarmamız, Gazze'yi yeniden ayağa kaldırmamız ve Gazzeli kardeşlerimize can suyu olmamız gerekiyor. Türkiye olarak bunun için çalışacak, bu anlayışla sürecin her aşamasını yakından takip edeceğiz. Filistinli kardeşlerimizin istikbali için bu süreci sabırla, basiretle, dirayetle ve suhuletle yönetmeye gayret edeceğiz. Arzumuz dün atılan anlamlı adımın kalıcı ve adil bir barışla taçlanmasıdır. Hiç şüphesiz bunun tek yolu da 1967 sınırları temelinde başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen, toprak bütünlüğüne sahip bir Filistin devletinin kurulmasıdır. İnşallah o güzel günleri de göreceğimize tüm kalbimle inanıyorum" dedi.
'Şarm el-Şeyh Anlaşması' deklarasyonu: Kalıcı barış dolu bir geleceğe kendimizi adıyoruzMısır'da imzalanan deklarasyonda, "Gazze Şeridi’nde kalıcı ve kapsamlı barış düzenlemelerinin tesisinde sağlanan ilerlemeyi, ayrıca İsrail ile bölgesel komşuları arasındaki dostane ve karşılıklı fayda esasına dayalı ilişkileri memnuniyetle karşılıyoruz. Bu mirası uygulamak ve sürdürmek için birlikte çalışmayı, gelecek kuşakların barış içinde birlikte gelişebileceği kurumsal temelleri inşa etmeyi taahhüt ediyoruz. Kalıcı barış dolu bir geleceğe kendimizi adıyoruz" ifadeleri yer aldı.
Katar Emiri Şeyh Temim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.