Şırnak Emniyet Müdürü Sazak: Uyuşturucu baronlarını şehrimizde yaşatmayacağız
Şırnak Emniyet Müdürü Sazak: Uyuşturucu baronlarını şehrimizde yaşatmayacağızŞırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, Silopi’de yaklaşık 250 polisin katıldığı huzur uygulamasında uyuşturucu ve organize suç örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirterek, "Tüm uyuşturucu baronlarını, uyuşturucu tacirlerini ve ismi ne olursa olsun organize suç örgütlerini şehrimizde yaşatmayacağız" dedi.
4.08.2026Foto Galeri
81 ile 'Organize Suç Örgütleri ile Mücadele' genelgesi
81 ile 'Organize Suç Örgütleri ile Mücadele' genelgesiAdalet Bakanı Akın Gürlek, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde 175 Ağır Ceza Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına, suç örgütlerine karşı adli süreçlerin daha hızlı, daha etkin ve topyekün bir şekilde yürütülmesi için 'Organize Suç Örgütleri ile Mücadele' konulu kapsamlı bir genelge gönderildiğini duyurdu.
22.06.2026Gündem
7 ilde organize suç örgütü operasyonu: 42 tutuklama
7 ilde organize suç örgütü operasyonu: 42 tutuklamaİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde 7 ayrı organize suç örgütüne yönelik operasyonlarda 67 şüphelinin yakalandığını, 42'sinin tutuklandığını açıkladı.
23.12.2025Gündem