Şili biberi reçeli ile alışılmış tatların dışına çıktı; kahvaltıda ve yemeklerde sos olarak kullanılıyor
Şili biberi reçeli ile alışılmış tatların dışına çıktı; kahvaltıda ve yemeklerde sos olarak kullanılıyorBursa’da geleneksel yöntemlerle reçel üreten Cafer Yıldırım (44), Şili biberinden yaptığı reçelle alışılmış tatların dışına çıktı. Ağızda aynı anda hem tatlı hem de acı bir tat bırakan reçele, sadece kahvaltıda değil, yemeklerde de sos olarak kullanılması ile Arap turistler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.
2.06.2025Video
Şili biberi reçeli ile alışılmış tatların dışına çıktı; kahvaltıda ve yemeklerde sos olarak kullanılıyor
Şili biberi reçeli ile alışılmış tatların dışına çıktı; kahvaltıda ve yemeklerde sos olarak kullanılıyorBursa’da geleneksel yöntemlerle reçel üreten Cafer Yıldırım (44), Şili biberinden yaptığı reçelle alışılmış tatların dışına çıktı. Ağızda aynı anda hem tatlı hem de acı bir tat bırakan reçele, sadece kahvaltıda değil, yemeklerde de sos olarak kullanılması ile Arap turistler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.
2.06.2025Foto Galeri