Okul Olaylarını ve Dijital Riskleri Araştırma Komisyonu Başkanlığı'na AK Parti'li Beyazıt seçildi
Okul Olaylarını ve Dijital Riskleri Araştırma Komisyonu Başkanlığı'na AK Parti'li Beyazıt seçildiTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Okul Olaylarını ve Dijital Riskleri Araştırma Komisyonu, başkan ve diğer üyelerin seçimi için toplandı. Komisyon Başkanlığı'na AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt seçildi.
29.04.2026Politika
TBMM Genel Kurulu'nda, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okullarda yaşanan saldırılara ilişkin araştırma komisyonu kuruldu
TBMM Genel Kurulu'nda, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okullarda yaşanan saldırılara ilişkin araştırma komisyonu kurulduTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda grubu bulunan tüm siyasi partilerin ortak önerisiyle; Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okullarda yaşanan saldırılara ilişkin araştırma komisyonu kuruldu.
22.04.2026Politika
Kartalkaya Otel Yangını Araştırma Komisyonu üyeleri TBMM'de basın toplantısı düzenledi
Kartalkaya Otel Yangını Araştırma Komisyonu üyeleri TBMM'de basın toplantısı düzenlediTBMM Kartalkaya Otel Yangını Araştırma Komisyonu Başkanı Selami Altınok, "Yangın denetim raporları konusunda yetki karmaşası var. Belediye mi, özel idare mi, büyükşehirlerde veya diğer illerde kimin bakacağı ile alakalı yetki ve sorumluluk konusunda tereddüte yer vermeyecek açık ve net yasal düzenlemelerin yapılması gerekiyor" dedi.
21.01.2026Gündem
TBMM Araştırma Komisyonu: Müsilaj, yakıt ya da gübre olarak kullanılamaz
TBMM Araştırma Komisyonu: Müsilaj, yakıt ya da gübre olarak kullanılamazTBMM Müsilaj Sorununu Araştırma Komisyonu, hazırladığı raporu meclis başkanlığına sunarken, 415 sayfalık raporda, müsilajdan yakıt ve gübre üretilebileceği yönündeki açıklamaların aksine denizlerden toplanan müsilajın yakılarak enerji üretimine, biyogaza dönüştürülmeye ve tarım alanında gübre ya da sulama amacıyla kullanılmaya uygun olmadığı belirtildi.
18.04.2022Gündem