‘Düzenli spor yapan bireyler stresli durumları daha doğru yönetiyor’
‘Düzenli spor yapan bireyler stresli durumları daha doğru yönetiyor’Yüzme, bisiklet ve koşu etaplarının peş peşe tamamlandığı triatlon gibi spor aktivitelerinin, sporcuların sadece fiziksel dayanıklılığını değil, zihinsel gücünü ve stratejik becerilerini de sınadığını belirten Türkiye Triatlon Federasyonu Bilim Kurulu Üyesi ve Spor Bilimci Göksen Çınar, sanal gerçeklik testiyle yaptıkları çalışmalarda düzenli spor yapan bireylerin stresli durumları daha doğru yönettiğini söyledi.
25.07.2025Spor
Bayram Yalçınkaya yeniden Türkiye Triatlon Federasyonu başkanı seçildi
Bayram Yalçınkaya yeniden Türkiye Triatlon Federasyonu başkanı seçildiTürkiye Triatlon Federasyonu 6’ncı Olağan Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Bayram Yalçınkaya tek aday olarak girdiği seçimde Türkiye Triatlon Federasyonu'na yeniden başkan seçildi.
5.11.2024Spor
Avrupa Triatlon Kupası sona erdi
Avrupa Triatlon Kupası sona erdiMersin'de Yenişehir Belediyesi, Avrupa Triatlon Birliği ve Türkiye Triatlon Federasyonu ve iş birliğiyle düzenlenen 2022 Yenişehir Avrupa Triatlon Kupası sona erdi.
18.04.2022Spor