03:03Site inşaatı kazısında mezar kalıntıları ile insan kemikleri bulunduKaza, D-400 kara yolu Dinek mevkisindeki tünelin çıkışında meydana geldi. Alanya'dan Antalya istikametine giden sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen safari cipi, kontrolünden çıkarak, ters döndü. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre; safari cipindeki 1 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye götürülerek tedaviye alındı.
Alanya'da 3 Ağustos'ta safari cipi ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetmiş, 4'ü Türk, 17 kişi yaralanmıştı.
ÖLEN POLONYALI TURİST
Antalya'nın Alanya ilçesinde safari cipinin devrildiği kazanın zincirleme sonucu meydana geldiği öğrenildi. Alanya'dan Antalya istikametine gitmekte olan ve sürücüsü öğrenilmeyen 06 CME 531 plakalı beton mikserinin 07 NYF 35 plakalı kamyonete, onun da önündeki 07 HHD 79 plakalı safari cipine çarptığı belirlendi. Devrilen safari cipinde yaşamını yitirenin Polonya uyruklu turist olduğu kaydedildi. Yaralanan cip sürücüsü ile 1'i çocuk 9 turistin hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Beton mikseri sürücüsü ise gözaltına alındı.
03:49Adana'da adadaki kaçak yapılar yıkıldı; bölgenin son hali havadan görüntülendi
04:02Eşini yaralayan sanığın çocukları: Annemizi babamız bıçakladı
01:12Bakan Uraloğlu: Sabiha Gökçen Havalimanı, 11 ayda 2024'ün yolcu rekorunu geride bıraktı
00:11Husumetlisinin tabancasından çıkan kurşunlardan mağazaya sığınarak kurtuldu; o anlar kamerada
00:06Trump ile Netanyahu, yapay zeka videosunda bir araya geldi
08:53Mahalle aralarında Türkiye şampiyonları yetiştiriyor
07:081700 yıl önce yıkılan Fortuna Tapınağı için 3D modellemeyle canlandırma talebi