05:03Elektrik işçileri zorlu kışa hazırlanıyorOlay, 16 Şubat'ta saat 22.30 sıralarında, Özgür Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; M.Ş., kardeşi D.Ş. (22) ile 4 çocuk babası olan amcası Sertif Şaşı'nın (64) evine gitti.
Pazarda balık satan ve amcası ile 'müşteri kapma' tartışması yaşayan M.Ş., belindeki tabancayı çıkarıp, peş peşe ateşledi. Sertif Şaşı ile oğlu Erkan Şaşı, kurşunların hedefi oldu.
Yaralanan baba-oğul ambulansla, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sertif Şaşı hastanede hayatını kaybetti. Erkan Şaşı ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, kaçan M.Ş. ile kardeşi D.Ş.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturma da 60 kamera kaydı ve yaklaşık 500 saatlik yapılan inceleme sonucunda şüphelinin Torbalı ilçesinde bir köyde saklandığı tespit edildi.
Dün yapılan eş zamanlı operasyonla M.Ş. yakalandı. M.Ş.'nin saklandığı evde bazanın içerisinde yakalandığı öğrenildi. Aynı gün yakalanan D.Ş. ise işlemleri sonrası serbest bırakıldı.
Gözaltına alınan şüpheli M.Ş. bugün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
03:18‘Trabzon Film Festivali’nde 38 film yarışacak, ‘Altın Taka’ ödülleri verilecek
01:20Manisa'da evde yangın; 3 kişi dumandan etkilendi, 6 kedi öldü
06:00Diyarbakır’da İçkale surlarının 100 yıldır toprak altında olan kısmı gün yüzüne çıkarıldı
00:26Esenler'de 4 aracın karıştığı zincirleme kaza kamerada
00:14Türkiye'de nadir görülen karaleylek fotokapana yansıdı
08:34Irak'ta terör eyleminde kaçırılan çocuk, Türkiye'de ailesine kavuştu
00:10Ateşlediği havai fişek elinde patladı; o anlar kamerada