06:03İstanbul Festivali’nde Sunmi ve Monsta X sahne aldıİstanbul'un turistik bölgelerinde bankamatik önlerinde meydana gelen hırsızlık ve dolandırıcılık olayları üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı. Polis, mağdur ifadelerinin ardından güvenlik kameralarını incelediğinde şüphelilerin suç işledikleri anların görüntülendiğini belirledi. Görüntülerde, ATM'lerden kredi kartı ile para çekmek isteyen turistlerin yanına yardım etme bahanesiyle yaklaşan şüphelilerin el çabukluğu ile kredi kartlarını çaldıkları görüldü. Mağdurlara "makine kartınızı yuttu. Şimdi gidin sabah banka şubesinden geri alırsınız" diyen şüphelilerin, onların ayrılmasının ardından post makineleriyle kartlardan milyonlarca liralık harcama yaptıkları tespit edildi.
Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmada kamera görüntülerinin takibi sonucu kimlikleri tespit edilen şüpheliler Mazlum Y. (28), Fırat Y. (34) ve Mehmet A. (31) gözaltına alındı. Şüphelilerin 8 ayrı olayın failleri oldukları iddia edilirken, daha önceden de suç kayıtları olduğu öğrenildi.
Asayiş şube müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mehmet A. tutuklanırken, diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
01:20Daha 17’nin Sıla’sı Ezgi Dalkılıç: Sıla, Teoman’dan vazgeçmez
02:13Bursa'da 1’i ağır 5 kişinin yaralandığı kazanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı
05:05Doktorlar ‘sağlığın tehlikeye girer’ dedi, dünyaya getirdiği oğluyla 2'nci hayatını yaşıyor
05:27Fiyatı 5 milyon liraya kadar çıkan şebap güvercinleri podyumda
09:59Iraklı 3 kadın hasta Türkiye’de takılan mesane piliyle sağlığına kavuştu
06:40Antik hamamda soğuk su havuzları ve soyunma mekanı gün yüzüne çıkarılıyor
04:3913 yaşında 30 madalyası var, hedefi karatede dünya şampiyonluğu